cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değişim kampanyası Fiyat Teklifi Saçmalığı

(Topic created on: 01-26-2025 06:40 PM)
224 Views
Ekrem18
Beginner Level 3
Options
Promosyon

Düz Galaxy S23 telefon Samsung değişim kampanyasında yine baz model iPhone 12 ile aynı değerde, 3 yıl daha eski bir modelle. Ben böyle bir saçmalık görmedim, bir daha da Samsung almayı planlamıyorum. Değiştirmemin sebebi de zaten yine sadece s23'te olan, aynı işlemcili ultrada olmayan 4k30fps modunda frame drop olmasıydı, bir şans daha vermeye gerek yokmuş. Hayır aynı kamera modülü aynı işlemciyle nasıl bu sorunu yaşatır, nasıl çözülemez hayret ediyorum.

Birde yurtdışında olan uygulamaya özel bazı indirim kodları da bize yok, sadece %5 kuponu var. Tamam anlıyorum bu saçma fiyatlardan vergiler sorumlu ama hiç yardımcı da olunmuyor doğrusu.

Sonra, öğrencilerim bana siz anlarsınız diye telefon sorduğunda eski iPhone yerine yeni Samsung alınır diyordum, onu da dememek gerekiyormuş belli ki, en azından çocuk satmak durumunda kalırsa bu kadar keriz yerine konmaz. Tamam bu cihazları satmak için almıyoruz, ama bu demek değil ki bu aptalca durumu yaşamayı hak edelim, komik ya 😄

5 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Promosyon
Baştan sona saçmalık zaten hadi apple kullanıcısını çekmeye çalışıyo diyosun ama asıl kullanıcısına üvey evlat muamelesi yapıyo
0 Likes
Ekrem18
Beginner Level 3
Promosyon
Hani en azından kendi kullanıcısına da bir şeyler vermeliydi...
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Promosyon
Elimdeki cihazdan memnun olmasam 15 pro almaya çalışırdım şuan cidden ilerde s27/28 e geçmeye çalışsam 15 pro ya yine iyi fiyat sayardı benim şuanki s24 plus ı utanmasalar değişim kampanyasına bile sokmazlardı ondan dolayı samsung alıyosan elindeki telefonu gözden çıkarcan
Emir-S22
Expert Level 5
Promosyon
Bunun bence iki sebebi var
1-Yerel fiyatlandırma samsungta daha iyi olduğu için geri alım bedeli de o oranda düşük
2-Yenileme işlemi sonrası satışta iphone daha çok satıyor taksitle alma olayı çoğu kişiyi çekiyor iphone isteyip bütçesi olmayanlar için
0 Likes
Ekrem18
Beginner Level 3
Promosyon
Şuan acrupa fiyatı ile aynı ve ya 1-2 bin lira **bleep** var yok. Öyleydi eskiden ama son 2 modelde pek **bleep** göremiyoruz.
0 Likes