cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

17 Şub 21:00 Kampanyası

(Topic created on: 02-18-2022 02:47 PM)
257 Views
M3M0
Active Level 1
Options
Promosyon

Arkadaşlar dün yani 17 Şubat 2022 Saat 21:00'da başlayan bir kampanya oldu başta saat 22:00'de sona erecek olan kampanya yoğun talep üzerine 23:00'a alındı. 

Yayında tanıtımı Merve Özkaynak ve Hakkı Alkan yaptı, yayın bir samsung telefon ile çekildi ama hangisi olduğu söylenmedi ve bana göre yayında görüntü kalitesi sorunları mevcuttu ama cesurca yapılan bu harekete istesem de pek kötü yorum yapamayacağım.
Kampanya 10 adet üründe yapıldı,
S21 FE 5G
Tab S7 FE WIFI
Watch4 Bluetooth 40mm
Watch4 Bluetooth 44mm
Watch4 Classic Bluetooth 42mm
Watch4 Classic Bluetooth 46mm
Buds 2 
Buds Pro
Smart Keyboard Trio
Slim Mouse
Bu kampanyalar ise :
S21FE alana Buds Pro hediye 
TabS7FE alana Buds 2 hediye 
Tüm akıllı saat ürünlerinde %30 indirim
Smart Keyboard Trio ile Slim Mouse beraber alındığında 798 lira yerine 399 lira.

Açıkçası ben vatanbilgisayarda mevcut olan kayış hediyeli watch4 classic modelini alacaktım, ancak deri kayışta siyah renk stokta olup seçeneklerde olmayınca yarın arayıp öğrenirim en kötü ihtimal lacivert deriyi alırım diye düşündüm ve o esnada araştırma yaparken canlı yayını öğrendim, 
Canlı yayında saat kampanyası cazip geldi ve tekrardan watch4 46mm aldım.
Ardından kampanya uzatılacak muhabbetini duyar duymaz bu bir işarettir deyip daha önce 270 liraya aldığım Trio klavyenin yanına bir fare yakışır fare almışken ikinci bir klavyede lazım 4 cihaz var 2x2 kullanırım kolaylık olur deyip kendimi ikna ederek o kampanyadan da faydalandım. Samsungta bluetooth fare olduğunu bile yeni öğreniyor olmanın şaşkınlığıyla umarım kaliteli bir ürün olur diyorum yine yorumları ileteceğim.
Açıkçası bu yapılan kampanyanın yapılış şekli bana yine şunu hatırlattı Samsung kendisine bağlı ve Samsung'u takip eden geribildirim yapan kullanıcı kitlesine çok sadık. Bu kampanya öyle medyayı kasıp kavurmadı ancak sıkı takipçisi olan birçok insan faydalandı. 

Son olarak bir geribildirim yapmak isterim naçizane masadaki her ürüne kampanya yapıldı ancak saat kayışları orada olmasına rağmen ne kampanyada ne de genel olarak bahsedilmedi ben açıkçası bir kampanya da kayışlara bekledim son dakikaya kadar, ayrıca buds kulaklıklar sadece cihaz yanında alınırsa kampanyalı oluyordu ancak ayrı almak isteyenlere ufak bir indirim kampanyası sunulabilirdi. Son olarak yayın bilgisayardan izleyenler için sorunsuz olsa da mobilden hayli sorunlu ve takip etmesi yorucuydu, ayrıca bir interaktif alan olsun da isterdim yani belki 40 dk anlatım 30-50 dk arası da soru cevap tarzında olabilirdi. Bunlar benim görüşümden beklenilen bazı hususlar idi, bunların dışında benim için eğlenceli ve bi bakıma hesaplı bir gece oldu.

İlgili link:
1 Comment
Aydınmerts
Active Level 9
Promosyon
ben de aynı şekilde bir anda gaza gelip Watch4 44mm aldım. Watch3'ü ne yapacağım bilmiyorum 😂
bugün kargoya verildi bakalım.
0 Likes