- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-21-2024 11:36 PM (Last edited 10-22-2024 11:04 PM ) in
Others▪ لە وێنەی سەرەوەدا پیتەکان بە شێوەیەکی ستاندارد و ڕێک و پێک ڕیزکراون. داوا لە سامسۆنگ دەکرێت ڕێزبەندی پیتەکانی کیبۆردی کوردی بەشێوەیەک هاوشێوەی ئەو وێنەیەی پێشکەش کراوە نوێ بکاتەوە. سوپاس بۆ گرنگیدان و هاوکاریتان لەگەڵ سامسۆنگ. کیبۆردی مۆبایلەکانی سامسۆنگ پشتگیری زمانی کوردی دەکات. بەڵام سامسۆنگ پێویستە وەڵامی پێداویستی بەکارهێنەرانی کورد بداتەوە و لە بەکارهێنانی کیبۆردی نافەرمی و ئاماتۆر ڕزگاریان بکات. بۆیە کیبۆردی کوردی سامسۆنگ پێویستی بە گۆڕانکاری گەورە هەیە کە لە ئێستادا لەلایەن سامسۆنگەوە لەبەرچاو دەگیرێت. میللەتی کورد کە ژمارەی دانیشتووانی ١٠٢ ملیۆن کەسە، داوا لە سامسۆنگ دەکات کیبۆردی کوردی نوێ بکاتەوە.
▪ في الصورة أعلاه، يتم ترتيب الحروف بطريقة قياسية ومنظمة. يطلب من سامسونج تحديث ترتيب حروف لوحة المفاتيح الكردية بطريقة مشابهة للصورة المقدمة. نشكرك على اهتمامك وتعاونك مع سامسونج. لوحة مفاتيح هواتف سامسونج تدعم اللغة الكردية. ومع ذلك، يجب على سامسونج الاستجابة لاحتياجات المستخدمين الأكراد وتحريرهم من استخدام لوحات المفاتيح غير الرسمية والهواة. لذلك، تحتاج لوحة مفاتيح سامسونج الكردية إلى تغييرات كبيرة قيد الدراسة حاليًا من قبل سامسونج. تطلب الأمة الكردية التي يبلغ عدد سكانها ۱۰۲ مليون نسمة من سامسونج تحديث لوحة المفاتيح الكردية.
▪ در تصویر بالا، حروف به صورت استاندارد و منظم چیده شدهاند. از سامسونگ درخواست میشود که ترتیب حروف کیبورد کُردی را بهگونهای مشابه تصویر ارائهشده بروزرسانی کند. از توجه و همکاری سامسونگ سپاسگزاریم. کیبورد گوشیهای سامسونگ از زبان کردی پشتیبانی میکند. با این حال، سامسونگ باید به نیاز کاربران کُردی پاسخ دهد و آنها را از استفاده از کیبوردهای غیررسمی و آماتور بینیاز سازد. بنابراین، کیبورد کُردی سامسونگ نیازمند تغییرات اساسی است که در حال حاضر توسط شرکت سامسونگ در دست بررسی قرار دارد. ملت کُرد با جمعیتی بالغ بر ۱۰۲ میلیون نفر از شرکت سامسونگ درخواست میکنند تا کیبورد کردی را بهروزرسانی کند.
▪ In the image above, the letters are arranged in a standard and orderly manner. Samsung is requested to update the order of the letters of the Kurdish keyboard in a way similar to the image provided. Thank you for your attention and cooperation with Samsung. The keyboard of Samsung phones supports the Kurdish language. However, Samsung should respond to the needs of Kurdish users and free them from using unofficial and amateur keyboards. Therefore, the Samsung Kurdish keyboard needs major changes that are currently under consideration by Samsung.The Kurdish nation with a population of 102 million people is asking Samsung to update the Kurdish keyboard.
#Kurdish_keyboard
#کیبۆردی_کوردی