cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro siparişim yola çıkmış fakat...

(Topic created on: 08-13-2024 02:13 PM)
127 Views
Levent7
Active Level 3
Options
Online Alışveriş

image

ilk 10 temmuzda sipariş vermiştim sonra onu iptal edip 12 sinde hediye ile birlikte sipariş verdim. Daha yarım saat önce yolda olarak mail geldi fakat kargo ile ilgili sms gelmedi. Whatsapp kanalının hiçbir şeyden haberi yok teslimatlar 30 ağustosa kadar yapılacak diyor. Shop üzerinde ise yolda görünen ürün 19 ağustosa kadar teslim edilecek yazıyor. Müşteri hizmetleri ise 2 gün içerisinde kargo bilgisi sisteme eklenir diyor. Kimsenin net bir bilgiye ve senkronize olduğuna inanmıyorum. 
İstanbuldan Antalya'ya standart kargo 2 3 günde geliyor. Bu kargo ne kargosu ki bugün yolda olan ürün ayın 19 u teslimat olarak görünüyor.!!! Samsung bu süreci gerçekten iyi yönetemiyor.

Kargo takip bilgisine nasıl ulaşabiliriz arkadaşlar?
10 Comments
Yio_me
Active Level 1
Online Alışveriş
Samsung u ara bana öyle verdiler bide sanırım akşam üzeri SMS gelecek kargo firması kargoyu teslim alınca
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Online Alışveriş
Tamamdır hocam teşekkürler.
0 Likes
Alptr
Active Level 1
Online Alışveriş
Kesinlikle öyle hocam Allaha emanet bir kurumsal yapısı var Samsung Türkiye'nin. Az önce aradım, siparişiniz yolda diye mail geldi dedim 30 Ağustos'a kadar teslim edilecektir dedi. Kargodaki ürün 27 günde mi gelecek dedim hatta bekletti beni, sonra da mail yola çıkmış diyorsa doğrudur ben de sizden öğrendim Buds3 Pro sevkiyatlarının başladığını dedi. Buyrun size kurumsal firma 😂
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Online Alışveriş
3 gündür beni deli etti samsung 😁 şimdi takip no öğrendim numarayı verdiler kargo firmasını bilmiyorlar yurtiçi DHL ve hepsijet ile gönderiyorlarmış, kargo firmasını da bulmak artık müşteriye kalmış 😂
0 Likes
Doğukan
Active Level 5
Online Alışveriş
Bana da sms gelmedi, 2 gün sonra direkt kapıya getirdi dhl sms gelse adres değişimi yapacaktım fırsat vermediler.
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Online Alışveriş
Ben de onun için uğraşıyorum hocam samsung geç teslimat yüzünden ben de il dışında olacağım 2 haftadır yetkili kişiyle görüşüyorum saçma sapan adres değişikliği de yapamıyorlarmış. Mecburen kargo firmasından Link gelmesi için görüşeceğim.
0 Likes
Online Alışveriş
Bende sizin yaptığınız yolla teslimat nosunu aldıktan sonra hepsijet e sordum. Kargoyu daha bize getirmediler dediler. Yolda diye yazıyolar bide...
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Online Alışveriş
Evet bana da öyle dediler samsung kendilerine teslim edecekmiş. Akşama belli olur.
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Online Alışveriş
Evet hocam dediğiniz gibi oldu fakat hepsjijet dhl den teslim almayınca onlar da bilgi vermedi.