Original topic:

virüs

(Topic created on: 09-27-2025 08:41 PM)
621 Views
xborderl
Active Level 2
Options
IT & Hafıza

arkadaşlar rastgele bir siteden json dosyası indirip Chrome içinde açmaktan virüs riski varmıdır 

7 Comments
MercimekCorbasi
Active Level 10
IT & Hafıza
Siteye bağlı.
0 Likes
xborderl
Active Level 2
IT & Hafıza
Bu arada ondan sonra telefonu yeniden başlatınca uygulama tavsiyelerinden bu iki bildirim bir kaç dakika arayla geldi1758992850786.jpg1758992850816.jpg
MercimekCorbasi
Active Level 10
IT & Hafıza
Bilemedim hocam, cihazı biraz gözlemleyin. Eğer yavaşlama varsa çok yüksek ihtimalle virüstür.
0 Likes
ThepAura
Active Level 4
IT & Hafıza
json dosyasındaki metini görüntülediğiniz zaman herhangi bir virüs yeme söz konusu değildir
0 Likes
xborderl
Active Level 2
IT & Hafıza
Bu iki bildirimden sonra durduk yere Yandex maps yüklendi? Güvenli moddan yeniden başlattığım için Samsung mu yapıyor bunu yoksa virüs müdür?1758994955721.jpg1758994955745.jpg
0 Likes
ThepAura
Active Level 4
IT & Hafıza
eğer cidden durupdururken yüklendiyse yandex virüs olma ihtimali var çünki diğer windows gibi işletim sistemlerinde karşılaştığımız bazı virüsler yandex yüklüyordu ama virüs olmayadabilir bazı programlar sponsor oldukları için yükleyebiliyor ancak telefonda olması biraz garip format atmanızı ve samsungun kendi antivirüsünü açmanızı öneririm
0 Likes
Teacher32
Active Level 7
IT & Hafıza
Hocam format atmadığın sürece kafanda, telefonda oluşan her olayı virüse yorarsın virüs olmasa bile. Çünkü bir kere şüphe girdi beynine. Ondan ben olsam format atardım.
0 Likes