cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy enhance-x

(Topic created on: 07-27-2022 06:13 PM)
277 Views
meteMetemete
Active Level 3
Options
IT & Hafıza

Tab s6 lite tabletimde galaxy enhance x neden uyumlu değil? Ne zaman uyumlu olacak?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
IT & Hafıza

Merhaba meteMetemete,

Galaxy Enhance X uygulamasının ne zaman uyumlu olacağına dair resmi bilgi yer almıyor. Uygulamaların da desteklediği ürünler, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılık gösterebilir ve her modelle uyumlu olmayabilir. Galaxy Enhance X uygulaması ile ilgili resmi web sitemizi takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
IT & Hafıza
Merhaba kardeşim ,

Galaxy enhance x uygulaması daha yeni çıktığı içim bir çok cihazda uyumsuz yeni gelicek güncelleme ile düzelir ve desteği artırılır
TheSaTaN
Active Level 8
IT & Hafıza
Ben s22 ultra kullanıcısyım. Bizim cihazlarda uygulama destekli, sizede yakın zamanda gelecek lakin ben uygulamayı pek sevmedim açıkçası. Işe yarar bir özellik yok rakibi uygulamalar daha başarılı
meteMetemete
Active Level 3
IT & Hafıza
Snapseed vb. daha mı faydalı buldun?
TheSaTaN
Active Level 8
IT & Hafıza
Kesinlikle daha iyi, enhance-x de eski ( kötü ) cihazdan çekilmiş fotoğrafı yapay zekayla daha kaliteli hale getirme özelliği var lakin sadece bu özelliği faydalı buna da ihtiyacım olur mu hiç sanmıyorum. Telefonumda depolama sıkıntısı olsaydı eğer uygulamayı telefonumda tutmak yerine silerdim dürüst olmak gerekirse
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
IT & Hafıza

Merhaba meteMetemete,

Galaxy Enhance X uygulamasının ne zaman uyumlu olacağına dair resmi bilgi yer almıyor. Uygulamaların da desteklediği ürünler, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılık gösterebilir ve her modelle uyumlu olmayabilir. Galaxy Enhance X uygulaması ile ilgili resmi web sitemizi takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes