Original topic:

yardım

(Topic created on: 05-09-2026 07:40 PM)
268 Views
HardPerformansEkibi
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

arkadaşlar 2nci resimdeki kulaklığınızı kurun'a basınca hiçbirşey olmuyor basılıyor ama hiçbiryer açılmıyor. kulaklığın önemli diğer ayarlarına erişemiyorum kuramadığım için. kulaklığı unuttum teli kapattım açtım düzelmiyor. telefon güncel s25Ultra

image

image

17 Comments
isim_00
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Cıhaz nedır ve one uı surum kac
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
S25ultra one ui 8
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uygulamanız eskı surum buds arayuzu artık boyle degıl uygulama derken wearbleden bahsetmıyom buds uygulaması
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
bu uygulama değil. telefon güncel s25ultra. burası Bluetooth seçme ekranında kulaklıkın baglanma yerindeki ayarlar ikonuna basınca açılan sayfa
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Attıgım yoruma bakın orda yenı arayuzu attım buds uygulaması guncel degil telefondan bahsetmıyom kulaklık buds uygulaması uzerınden baglanıyor ayarlarda gozukuyor dıye telefonun guncel olmasıyla alakası yok uygulama uzerı baglanıyo kulaklık
0 Likes
Loftx77
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy weareble üzerinden bağladınız mı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
ordan artık kulaklık bağlanmıyormuş.
sadece Bluetooth ayarlarından
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Arayuz artık boyle guncelemelısınız buds uygulamasını nasıl yapıldığını tam bılmıyom ama Bluetooth kapatın ayarlar uygulamasına gırın sonra Bluetooth acın baglanın kulaklıga sonra cıkan buds yerıne basın belkı guncelenebılır bı ara yanlışlıkla boyle guncelemıstım1778349840006.jpg
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
olmuyor aga. bence bu kulaklık one ui 8.5 altı kabul etmiyor. yeminle saat 5 ten beri igrasiyorum
0 Likes