cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

watch 7

(Topic created on: 09-29-2024 11:15 PM)
70 Views
gurkangungormus
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

sonunda kararımı verip watch 7 aldım bi hayırlı olsunuzu alırım 😂 uzun süredir watch 6 classic ile arasındaydım ve karar watch 7 ve baya beğendim şarjı biraz beni üzecek gibi bilmem gereken özellikleri nelerdir kullananlar yardım edebilir mi ayrıyeten sağlık uygulamalarının hiç birini kullanmıyorum nasıl kapatırım bosuna sensör çalıştırıp sarj yemesin

image

image

26 Comments
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏😊
AHMET_S7EDGE
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun...
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim 🙏
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 🙂 watch 6 classic düşünüyorum bende fakat bileğime uyar mı bilmiyorum. Ergenim daha ve bileğim ince. Hangi mmsini almalıyım önerilerde bulunur musunuz
Giyilebilir Cihazlar
ben o derten yeni kurtuldum bütçe derdin yoksa watch 7 öneririm baya hoşuma gitti şimdilik ve öle kaba bir saat değil gayet zarif bir saat ve hafif 😊
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam 10k çok fazla geldi bana bütçem yetmez muhtemelen ama diğer yaz almak istiyorum. Bakacağım bütçeye göre. Fakat en büyük sıkıntım şu bileğime oturur mu? Kızım ve bileğim ince işte ya kordon fazla bol ya da dar gelirse diye şüpheliyim.
Giyilebilir Cihazlar
istersen bir mağazada bileğine takarak deneyebilirsin watch 6 bakmanı tavsiye ederim
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim hocam, dikkate alacağım önerinizi
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Verdacığım, 6 Classic alacaksan 43mm Yeterli gelir gibime geldi sana, Bilek Cm'in kaç Bilemiyorum Kadınlarda Genel Olarak 16 14 Gibi değerler oluyor. 18Cm Gibi bir degerdeyse 45mm ve üzeri tam Olacaktır.