Original topic:

watch 6

(Topic created on: 01-28-2024 10:28 PM)
753 Views
simsekk
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
watch 6 cihazını aldım. telefona sürekli bağlı olacağını düşünürsek telefonun şarjına etkisi olur mu? 
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Evet olur
0 Likes
simsekk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
aşırı bi etkisi olur mu sizce?
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Aşırı olmasa da bir miktar olur
Morpheuss1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben s22 ultra ile watch 5 kullanıyorum büyük bir etkisi olmuyor günü rahat çıkarıyorum. En fazla %15 falan yiyordur tahminimce gün boyu
simsekk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
ilk alışma sürecinde daha mı fazla yiyordu peki yoksa hep mi aynıydı
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Telefon için aynıydı ama ilk aldığımda saatin pili az gidiyordu açıkçası ve son gelen güncellemelerden sonra çok uzun gitmeye başladı saatin şarjı. Yani alışma sürecine çok dikkat etmedim. Saatiniz telefonun pilini fazla mı tüketiyor?
0 Likes
simsekk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
yâni alalı pek olmadı bugün içerisinde aldım ama aldıktan sonra telefonu full şarj ettikten sonra sanki bi tık daha hızlı tükendi gibime geldi
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani olabilir tabi illaki pil tüketimi olacak ama öyle çok fazla olmaz merak etmeyin. İlk kurulum aşamasında güncellemeler veri aktarımı vs daha fazla pil tüketmiş olabilir. Eğer saatinizi wifi ağına bağlamadıysanız bağlayın yoksa telefondan çekiyor interneti bu da ekstra pil tüketimine neden olabilir. En azından güncellemleri falan wifi ağı üzerinden yapın. Normal olarak gün içerisinde %10, 15 pil kaybınız olabilir ama alışırsınız bu duruma, hayırlı olsun.
0 Likes
simsekk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ediyorum bilgiler için
0 Likes