cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

watch 6 40mm mi yoksa watch 4 40mm mi?

(Topic created on: 07-01-2024 05:30 PM)
392 Views
Ümmet05
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar
Herkese iyi günler arkadaşlar. Geçenlerde de bi forum açmıştım eşime hediye olarak watch 6 40mm saat almayı düşünüyorum. Ama fiyatlara 1000 tl civarı birden bire zam geldi her sitede buda epey canımı sı ktı. Bu aralar alacaktım tam zaten. Doğum gününün yanaşmasını bekliyorum iade vs gibi olaylara karşılık. Şuan farklı bir soru sordum 2 saat aklımı karşıtırdı oda aradaki fiyat ve özellik farkları. Arada yaklaşık 1500 tl fa rk var sizce özelliklere dğer mi? Aslında almışken iyisi neyse onu alayım diyorumda bilemedim. Birde watch 7 serisi fiyatları yaklaşık ne kadar sürede düşürür sizlere göre?
12 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 bence çok daha pahalı olur imkanınız varsa watch 6 alın güncel kalırsınız ama yok derseniz watch 4 de üzmez
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 ye gücüm yetmez bende pahalı bekliyorum suan maksimum 5000 bütçe ayırabiliyorum pttavm de 4930 lara var w6 ama bu saati bi anda bu kadar artmış görünce verdigim paraya acıyorum ister istemez sırf o yüzden w4 mü alsam diye düşündüm. Evet güncellik konusundan dolayı tarih ve son modelin agır gelmesi sebebiyle direk w6 ya yönelmiştim yoksa bende w5 44 kullanıyorum
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
W5 den neden memnun değilsiniz? Bence w4 alın güncel olmasın ama hem ucuz olur hem ihtiyacınızı karşılar.
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
W5 den memnunum aslında sadece film yanıgı oluştu oda hepsinde olacak gibi duruyo w5 in 40 mm tercih etmeme sebebim w6 ile neredeyse aynı fiyat olması
Giyilebilir Cihazlar
Ekran değişse sorununuz düzelmiyor mu peki
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Düzelir büyük ihtimalle. İlk fırsatta gönderecegim garantiye
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun şimdiden
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Eyvallah teşekkür ederim
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
2013 yılından bu yana sırasıyla Sony smart watch 2 - moto 360 - Samsung gear s3 fronteir - Samsung watch 4 - Samsung watch 5 pro kullanan biri olarak gücün yetiyorsa w6 al daha fazla güncelleme alacak ama bu değildir ki w4 kötü. İki saat arasında nerdeyse hiç bir f a r k yok kullanım olarak.