Original topic:

samsung watch 6 classic

(Topic created on: 07-06-2025 11:21 PM)
456 Views
YunusKılavuz
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

watch 6 classic saat modelini kullanıyorum ama her gün sarja takmaktan bıkkınlık geldi her gün takmasam bile yine 2. gün takmam gerekiyor şarj süresi çok az gidiyor güncelleme ile düzeldi gibi oldu sonra yine eskisine döndü watch 6 classic satıp huawei bi saate geçmek sizce mantıklı mı (şarj süresi uzun gittiği için) 

13 Comments
Veli1026
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saatin uygulama yüklemek gibi özelliklerini kullanmıyorsanız, sadece ölçüm özellikleri sizin için yeterliyse Huawei'e geçiş yapabilirsiniz.
0 Likes
YunusKılavuz
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
spotify ve whatsapp yüklü spotify baya işe yarıyor huaweiye onca şarkı inmez diye düşünüyorum sınır vardı diye biliyorum
0 Likes
Veli1026
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
O konuda pek bilgi sahibi değilim ama müzik indireceğinizden depolama sıkıntısı yaşamanız muhtemel gözüküyor.
Emrepa_S25U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim ben huawei watch gt 3 kullanıyorum. Şarja takıp 10 günlük seyahate bile çıkabiliyorum. Kullanım olarak bildirim, konuşmalar ve adım sayar. Şarj meselesini düşünmezsin bile gt5 ailesine bakabilirsin. Samsungla oldukça uyumlu
0 Likes
YunusKılavuz
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
uygulama indirme vs var mı spotify dan şarkı dinliyorum da o kadar şarkıyı indirme şansım olamaz
0 Likes
Emrepa_S25U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Böyle bir uygulama kontrolü var saatten. Ama kulaklığa falan bağlanmıyor. Bunun dışında kaliteli bir uygulama yok malesef.1751836407993.jpg
0 Likes
YunusKılavuz
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
samsungla uyumlu olsun diye samsung watch aldım ama aslında saatten memnunum baya güzel ama işte tek sıkıntısı şarj süresi 1 gün anca gidiyor sürekli şarja takmakta biraz sinir edici olabiliyor
0 Likes
Emrepa_S25U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle size katılıyorum bu konuda. Her gün şarj yoruyor insanı ama eğer spotifydan şarkı indirmeden vazgeçerseniz memnun kalırsınız bu saatten. Ben seyahatte şarjı biterse ters şarjla telefondan şarj da ediyorum.
0 Likes
YunusKılavuz
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
spotify biraz duraksatıyor bakıcam artık iyice araştırıp bir karar vericem yoksa da her gün şarj etmeye mahkum kalacam artık :)