cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung galaxy watch 4 classic

(Topic created on: 06-23-2024 08:31 PM)
416 Views
yigitss
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
2 hafta önce yetkili servise vermiştim ekran yanması için ekranı ve sensörleri değiştirmişler şuanda hala ekran yanması var ve bugün havuza girdikten sonra ekran beyaz oldu sonra cihaz kapandı açılmıyor büyük ihtimalle su aldı ama yani sonuç olarak su geçirmez diye aldım servistete bunu es geçtiler diye düşünmüyorum ekstra s20fe telefonunda ahizesinden cızırtı gelmeye basladı onunda ekranı değişmişti sonuç olarak su geçirmez diye aldım ve ordaki yetkili bana tamirden sonrada geçirmez dedi 2 side büyük ihtimalle su aldı
16 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun. Muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler.
0 Likes
yigitss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
keşke iphone alaydım ısınması ayrı dert ekran yanması ayrı dert saati ayrı dert bu nası saçmalık ya
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Aynı şartlarda Apple da aynı şekilde cevap verecekti size.
0 Likes
yigitss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

cevap vermesinden değil Apple'ın cihazlarında ben ekran yanması gibi saçma  sorunlar görmedim

0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
internette aratabilirsiniz appleda da ekran yanması oluyor
yigitss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
bilmiyorum bana denk gelmedi ama saat niye su aldı benim derdim o
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bu cihazlar alındıktan 2 yıl sonra falan su geçirmeme hikaye oluyor. Ondan normalde hiçbir cihazı suya sokmamak lazım suya dayanıklı olsa bile.
yigitss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
alalı 1 ay oldu saati amaaan neyse iPhone geçme zamanı geldi
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Saati alalı 1 ay olsa bile o saatin üretilme yılı 2021. Ondan dolayı ilk gün dayanıklılığı beklemek olanaksız. Ayrıca dediğim gibi appleda bu problemler yok değil tabi sizin tercihinize karışamam.