cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung galaxy buds2

(Topic created on: 11-28-2022 06:27 PM)
929 Views
KaannA51
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

kulakligi kutusuna koyup bir sure biraktigimda bu sekilde isigi yaniyor

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şarj yanıp sönmesi genellikle şarjın @nlık kesilmesinden dolayı oluyordur. Kulaklığın şarj olan yerini silip tekrar deneyin şurada ışıklarla ilgili ayrıntılı anlatılmış. Eğer ki sildikten sonra düzelme olmazsa servise başvurun.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/galaxy-buds-sarj-istasyonu-uzerinden-pil-durumunu-...

View solution in context

Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sönüp tekrar yanmasının sebebi 2 kulaklığın da sarj bilgisini vermesidir. İlk yandığında birinin, sönüp tekrar yandığında diğerinin sarj bilgisi görünmektedir. Mesela siz sağ kulaklığın sarjını tamamen doldurup sol kulaklığın sarjını azaltırsanız, kutuyu açtığınızda yeşil ve kırmızı yanar.

View solution in context

23 Comments
Eren-_-
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklar %100 şarj olunca yeşil ışık yanması normal bişey de yanıp sönmesini anlamadım
KaannA51
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
kapagini actigimda normalde sabit yanmasi gerekirken yanip sonuyor anlayamadim
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kitapçığında ışıkların anlamları var okudunuz mu sürekli yanması kesik kesik yanması gibi
KaannA51
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
bu sekilde yanip sonmesiyle ilgili bir sey yazmiyor ve internette arastirdigimda guncellemeyle falan gelen bi ozellikte degil
KaannA51
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
basina gelen varsa nasil cozdu diye sordum, 3 haftalik cihaz cunku daha cok yeni cozum bulamazsam teknik servise goturucem
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şarj yanıp sönmesi genellikle şarjın @nlık kesilmesinden dolayı oluyordur. Kulaklığın şarj olan yerini silip tekrar deneyin şurada ışıklarla ilgili ayrıntılı anlatılmış. Eğer ki sildikten sonra düzelme olmazsa servise başvurun.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/galaxy-buds-sarj-istasyonu-uzerinden-pil-durumunu-...
KaannA51
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
tesekkurler
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim Iconx kulaklık ta yeşil ışıkta 1 2 dakika yanıp sönüyor. Normaldir.
Eren-_-
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende de buds 2 var hiç böyle yapmiyo benimki