cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung buds sol kulaklık bağlanmıyor imdat

(Topic created on: 11-03-2020 05:02 PM)
424 Views
meraklıdan
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Açıyorum sarjada taktım sol kulaklığa bağlanmıyor 

Acil 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıkları sıfırlayarak dene olmazsa farklı bi telefonla eşleştir yine sorun varsa servise teslim etmelisin. Kulaklıkları sıfırlamak için telefondan, Wearable uygulamasına gir/Genel/Kulaklıkları sıfırla adımlarından yapabilirsin. Daha önce ben ve diğer arkdaşlarım deneyerek bu sorunu çözdü bu adımları denedediğinde çözüm olmazsa servise teslim etmen gerekir dostum.

View solution in context

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2 tarafi basili tut sifirlansin
0 Likes
meraklıdan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
olmuyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
uygulamasina gir sifirla diyor alta ordan da dene
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
selam heriki kulaklik kutusunda iken bağlantıyı sağla. sağ kulaklık bağlanınca kutudan çıkar. sol kulakligi kutusunda kalsin kutu kapağı açık şarj kutusunda şarja tak. biraz bekle sol kulakligi şarjda iken oynat kırmızı ışık yanınca bekle şarj devam etsin sonra telefon görecektir başta sarj %1 görünür ama hızla yükselmeye başlar. dene bir sonucu bekliyorum
meraklıdan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
böyle gösteriyor

20201103_224142_2749.jpg

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
tamam bu şekilde kutuya koy solu kapağı açık şekilde kutuyu da şarja tak bekle 15 20 dak
meraklıdan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
acil lütfen
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıkları sıfırlayarak dene olmazsa farklı bi telefonla eşleştir yine sorun varsa servise teslim etmelisin. Kulaklıkları sıfırlamak için telefondan, Wearable uygulamasına gir/Genel/Kulaklıkları sıfırla adımlarından yapabilirsin. Daha önce ben ve diğer arkdaşlarım deneyerek bu sorunu çözdü bu adımları denedediğinde çözüm olmazsa servise teslim etmen gerekir dostum.
meraklıdan
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
tamam dır sağol