Resolved! Solved

Original topic:

buds 3 ve buds 3 pro farkı

(Topic created on: 07-29-2025 01:24 AM)
109 Views
6Mert6
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

arkadaşlar kulaklık almayi düşünüyorum kulağıma her kulaklık olmuyor buds 3 kullananlar veya buds 3 pro kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyim genel olarak spor salonunda ve gundelik hayatimda kullanicam şuan buds pro kullanıyorum kulağımda durmuyor sürekli düşüyor 

4 Comments
Solution
Mutare
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 pro önerebilirim eğer Tidal ve Apple Music gibi yüksek doğrulukta ses sunabilen platformlarda aboneliğin varsa yoksa buds3 idealdir. Buds3 Proda bir süre kullanımdan sonra **bleep** kokusu oluşuyor eğer kokuya karşı hassasiyetin varsa buds3 pro önermem. Aynı koku S25Unun kaleminde de var bazı insanlar bu kokuyu seviyor. Senin tercihin. Kulağa oturma mevzusu biraz da kulakçığa bağlı belki gevşemiştir kulak yapına uygun kulakçık ile sorunu kökten belki çözersin. 😊
Solution
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Pro model ile aralarında bariz **bleep** var hocam sadece ses olarak değil mesela ortam sesi ve adaptif mod yok düz 3 te çift sürücü yerine tek sürücü kullanıyor blade lights özellikleri ve yanlış hatırlamıyorsam sesli kontrolde buds 3 modelinde yok he ama genel anlamda gayet güzel kulaklıktir ama pro çoğu konuda daha iyi olduğu ortada 🙏
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Far k su buds 3 pro da ortamın sesine gore müzik sesi ona gore ayarlıyor ortam kalabalıksa ona gore ayarlıyor sesleri
Ziren sesleri algılıyor buds 3 te yok diye biliyorum
Sarj biraz daha iyi
6 mikrofon var
Ve silokun var düzte yok
0 Likes
EmreYavuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sakına alma kardeşim çok sıkıntılı kronik arızası var 2 defa servise gönderdim ikisinde kulaklıklar değişti geldi aradan 1 ay sonra tekrar şarj almamaya ve şarjı çok hızlı şekilde bitmeye başladı söyle deyim %100 şarj ediyorum 3 saatte bitiyor şarjı şaka gibi ya Tüketici mahkemesine verdim artık onlar uğraşsın Galaxy Buds 3 Pro kullanıyorum
0 Likes