Resolved! Solved

Original topic:

buds 3 pro renk

(Topic created on: 04-28-2025 06:51 AM)
235 Views
uthKhu
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
merhabalar buds 3 veya buds 3 proda beyaz rengi kullanan var mi sararma veya grilesme yapti mi birde ses performansindan memnun musun buds 3 pronun almaya deger bir kulaklık mi sizce buds 2 kullaniyordum kulaga cok iyi oturuyordu onda bi tik suphelerim var rahat kullaniliyor mu acaba sesi dışarı veriyor mu ?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
O dediğiniz **bleep** kulaklıklarda bile olmuyor hocam merak etmeyin renk değişimi olmaz😊 ancak kulağınız pis ve her kullanıştı silikonları temizlemezseniz 1 sene sonra silikonların renki bir tık sararabilir

View solution in context

Solution
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
2 aydır buds 3 pro kullanıyorum alınır bence gayet güzel bir kulaklık ses kalitesi buds 2 pro ile arasında farkı cidden belli ettiriyor ANC konusundada buds 2 prodan daha iyi olduğunu deneyimledim kısaca bütçeniz varsa sizi cidden tatmin edicek ve parasını hakedecek bir kulaklık buds 3 pro

View solution in context

Solution
pradigy
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şuan alına bilecek en iyi kulaklik buds 3 pro.

View solution in context

11 Comments
Solution
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
O dediğiniz **bleep** kulaklıklarda bile olmuyor hocam merak etmeyin renk değişimi olmaz😊 ancak kulağınız pis ve her kullanıştı silikonları temizlemezseniz 1 sene sonra silikonların renki bir tık sararabilir
uthKhu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
intte biri buds 2 pro icin 2 aylik kullanım sonrası diye bir fotograf atmis da baya grimsi duruyordu beyaz kulaklik ondsn sormak istedim 😊 tabi gerceklik payi tartisilir fotografin ama emin olayim dedim
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
1 kişi dediyse ki öyle bende ilk defa duydum yalandır. Rahatlıkla alabilirsiniz
0 Likes
Solution
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
2 aydır buds 3 pro kullanıyorum alınır bence gayet güzel bir kulaklık ses kalitesi buds 2 pro ile arasında farkı cidden belli ettiriyor ANC konusundada buds 2 prodan daha iyi olduğunu deneyimledim kısaca bütçeniz varsa sizi cidden tatmin edicek ve parasını hakedecek bir kulaklık buds 3 pro
uthKhu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
sesi disari verme durumu varmi buds 2 pro gibi kulagi ful saran bir yapisi yokya emin olamadim ondsn
0 Likes
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ses seviyesi 80 ve üstünde biraz veriyor vermesi çok normal fakat 70 60 veya 75 seviyelerinde dışarı ses verme durumu yok yalıtım konusunda gayet iyi
0 Likes
uthKhu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
anladim tesekkurler sanirim tercihim yuzde 99 3 pro olacak
0 Likes
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şimdiden hayırlı olsun kafanıza takılan baska soru olursa sorabilirsiniz😊🙏
Solution
pradigy
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şuan alına bilecek en iyi kulaklik buds 3 pro.