Saatimi Galaxy Watch 7 olarak gösterirken kulaklığımı neden böyle absürt bir şekilde harf ile gösteriyor, ürün ismine bu harfleri girmiş... View Post
Saatimi Galaxy Watch 7 olarak gösterirken kulaklığımı neden böyle absürt bir şekilde harf ile gösteriyor, ürün ismine bu harfleri girmiş... View Post
Samsung buds3 aldım hangu ayarları önerirsiniz bide pubg de ses geç geliyor neden S25U View Post
Cihazı sıfırladım eski yedek yüklenmedi WhatsApp ve çoğu uygulama yüklenmiyor View Post
Kulaklığımı kaybettim yardımcı olursanız sevinirim bulmama View Post
Selamlar herkese! Bir süredir kullandığım Buds FE modelinden sonra Buds 3 FE'ye geçiş yaptım. Aradaki farkları ve "Gerçekten geçmeye değer... View Post
Bazen yapıyo Sizdede yapıyormu View Post
Samsung akıllı saat kullananlar var mı kullanan var ise ana ekranları alalım farklı markada olabilir far.k etmiyor🔥 Benimki böyle nasıl? View Post
Merhaba ,bende bir buds 3 pro var ve sol kulaklığım ,kutusuna koyduğumda biraz uğraşmadan şarj olmuyo ? Bastırmam yada biraz içinde hareket ettirmem... View Post
Arkadaşlar galaxy watch 8 classic kordonu 2 ay içinde böyle oldu. Masa başında çalışıyorum ve bu kadar renk atacak hiç birşey yapmadm, uzun süredir... View Post