Samsung akıllı saat kullananlar var mı kullanan var ise ana ekranları alalım farklı markada olabilir far.k etmiyor🔥Benimki böyle nasıl? View Post
Samsung akıllı saat kullananlar var mı kullanan var ise ana ekranları alalım farklı markada olabilir far.k etmiyor🔥Benimki böyle nasıl? View Post
Merhaba ,bende bir buds 3 pro var ve sol kulaklığım ,kutusuna koyduğumda biraz uğraşmadan şarj olmuyo ? Bastırmam yada biraz içinde hareket ettirmem... View Post
Arkadaşlar galaxy watch 8 classic kordonu 2 ay içinde böyle oldu. Masa başında çalışıyorum ve bu kadar renk atacak hiç birşey yapmadm, uzun süredir... View Post
neden çal-durdur için Müzik, sıradaki-önceki için Şarkı dememiz gerekiyor, bu kafa karıştırıcı. Hepsi için bir kelime kullanılmalı, nasıl sonrakine... View Post
Dun kullandim iyidi şimdi şarja taktim dondu bi kapandi acildi kendi kendine kapatamiyorum bi şeyler yapiyor surekli en sonunda sinirden duvara... View Post
Ben buds 4 pro almayı düşünüyom sizce iyimi. Kullananlar, anc si yada ses kalitesini söylerseniz memnun olurum View Post
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi samsung başlangıçta bu özelliğin watch 7 ye uygun olmasina rağmen politikalar gereği watch 8 ile sınırlı olacağını... View Post
Önceki gönderimde aktif sayısı az olduğu için görülmedi pek ondan yeniden paylaştım😊 View Post
Herkese merhaba bugün Watch 7 ye 5 mayıs güncellemesi geldi ama malesefki bana göre samsung un akıllı saatleri güncelleme konularında geri kalmış ve... View Post
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz keyfiniz iyi bir şey sorucam watch 4 clasik için güvenlik güncellemesi ne zaman gelecek bir bilginiz varmi varsa yaza... View Post