Hem bluetooth hem de Wi-Fi 4 (IEEE 802.11n) sinyalleri, 2.4 GHz frekansi etrafindaki frekans kanallarindan haberlesiyor. Bu durumda bir telefon ayni... View Post
Hem bluetooth hem de Wi-Fi 4 (IEEE 802.11n) sinyalleri, 2.4 GHz frekansi etrafindaki frekans kanallarindan haberlesiyor. Bu durumda bir telefon ayni... View Post
garanti bunu degistirir mi? birde bu ürünü ben 15 günlük kullanan birisinden faturası ile almıştım ama garantide bu bana sorun çıkarır mı? karşı... View Post
Arkadaşlar Samsung buds fe kulaklığımı garantiye göndercwm sorgulama boyundan sorgulayınca garanti var diyo ama garanti talebi oluşturmaya girince... View Post
Yakalşık 8 ay önce satın aldığım watch 7nin şarji yaklaşık 4 gün gidiyordu ancak son 1 haftadır her şarj ettiğimde git gide azalıyor ve bugün 1 güne... View Post
Ekran böyle takılı kalıyor sıfırlamak istemiyorum çünkü saatte çok fazla saat yüzü ve dosya var ne yapabilirim? Teşekkürler. View Post
Merhabalar, One UI 8.5 geldi, Samsung bir takım iyileştirmeler yapıyor ancak Galaxy Watch Ultra saatim ile S25 Ultra telefonum arasındaki... View Post
3 yıllık cihaz. Sorunsuz çalışıyor. Ama gündüz özellikle renk o kadar soluk ki , ekran görünmüyor. View Post
Dostlar merhaba dün gece 1 civarı sağ kulaklık kulağımdan düştü aradım ama bulamadım konum özelliğide yok garantisi duruyor acaba garantiden kulaklığı... View Post
Buds3pro cihazımın şarj kutusunu kaybettim bunu yetkili mevkilerden veya üçüncü parti yerlerden alma ihtimalim var mıdır bu konuda acill destek... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |