Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy watch 7 44mm almayi dusunuyorum suan fiyati 5.600 tl ve hepsiburada da ogrencilere vergisiz ibaresi var bu fiyata alinir mi birde akilli... View Post
Bugün Galaxy Buds3 Pro kulaklığımı servisten aldım. Forumu pek ciddiye aldığımdan değil de insanların bilinçlenmesi için bu gönderiyi oluşturuyorum.... View Post
Buds 3 pro kullanıcısıyım, alalı henüz 1 ay oldu gürültü engellemesi adam akıllı çalışmıyor bu sorunu yasayan oldu mu? Solda çalışırken sağda bazen... View Post
hocam buds 2 var şuan bende ara ara bağlantı sorunları yaşamaya başladım işte bağlantı mıdır gerçi bilmiyorum müzik dinlerken bazen ses gidiyor... View Post
Üçüncü parti ekleyebileceğimiz ya da kendi yapabileceğimiz kadranlar var mı? Orijinal olanlar hem aşırı basit hem de ingilizce View Post
Buds fe mi buds core mi sevdigim bir arkadas alacam cocukluk ikiside 1600 tl View Post
Watch7 ye haftalar önce gelen uı8 watch 6 ya nasıl gelmiyor akıl alır iş değil samsung sınıfta kaldı View Post
Sony WH-1000XM5 kulakligim var ve S23 Ultra cihazi uzerinden muzik dinliyorum. LDAC kodeğini aktif edersem muzikte ve seste takilma oluyor arada.... View Post
Merhaba, her telefonu sıfırladığımda niçin saati de sıfırlamak zorunda kalıyorum ? Saati sıfırlamazsam hiçbir şekilde eşleşmiyor. Bunun başka bir yolu... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |