sol tek her ne olduysa bir anda ses vermemeye başladı bağlanöa sesi geliyor tanılamayı denedim bip sesi de geliyordu ama medya oynatmaya gelince ses... View Post
sol tek her ne olduysa bir anda ses vermemeye başladı bağlanöa sesi geliyor tanılamayı denedim bip sesi de geliyordu ama medya oynatmaya gelince ses... View Post
Buds 3 pro için güncelleme geldi View Post
Galaxy S24 Ultra kullanıcısıyım. One UI 8.0 güncellemesinden sonra, o dönem kullandığım Galaxy Buds3 Pro'daki Dolby Atmos özelliği sürpriz bir... View Post
Merhabalar son 3 - 4 aydir 6 classic 43mm saatim de play hizmet deli gibi pili içiyor. Bazi arkadaslarin dedigi ( oto guncellemeleri kapat sunu kapat... View Post
Hem bluetooth hem de Wi-Fi 4 (IEEE 802.11n) sinyalleri, 2.4 GHz frekansi etrafindaki frekans kanallarindan haberlesiyor. Bu durumda bir telefon ayni... View Post
garanti bunu degistirir mi? birde bu ürünü ben 15 günlük kullanan birisinden faturası ile almıştım ama garantide bu bana sorun çıkarır mı? karşı... View Post
Arkadaşlar Samsung buds fe kulaklığımı garantiye göndercwm sorgulama boyundan sorgulayınca garanti var diyo ama garanti talebi oluşturmaya girince... View Post
Yakalşık 8 ay önce satın aldığım watch 7nin şarji yaklaşık 4 gün gidiyordu ancak son 1 haftadır her şarj ettiğimde git gide azalıyor ve bugün 1 güne... View Post
Ekran böyle takılı kalıyor sıfırlamak istemiyorum çünkü saatte çok fazla saat yüzü ve dosya var ne yapabilirim? Teşekkürler. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |