Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Güncelleme View Post
Samsung watch4 classic cihazımın ne kadar garantisi kaldı nereden sorgulayabilirim. İnternetten sorgulama yaptığımda sadece telefon sorgusu oluyor View Post
Bu cihaz güncelleme alacak mı? Sağdan sola geçişlerde sanki mono ama soldan gelen sesi sağa geçirirken sorun yok gibi. View Post
Daha dün akşam kullanıyordum fakat bugün kulaklığı kutusundan çıkartınca sol kulaklık bi türlü ses vermedi. Daha sonra bluethoot u kapatıp açtım ama... View Post
Kararsız kaldım View Post
Mayıs ayı içerisinde samsung.com.tr üzerinden Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy watch 7 ve Galaxy Buds 3 satın aldım. Kulaklık takılıyken herhangi bir... View Post
Herkese hayırlı cumalar iyi forumlar dilerim, İPhone 16 Pro cihazımla Galaxy Buds 3 kulaklığı en verimli şekilde nasıl kullanabilirim, lütfen... View Post
Şu anda sadece kulağımda kulaklıklar var kutusunu kaybettim bulamıyorum büyük ihtimalle bir yerde düşürdüm ya da unuttum Nasıl bir yol izlemem... View Post
Antioxidant ve Vascular Load özelliği watch 7 lere gelmeyeceği söyleniyor ultra serisine ve watch 8 serisine gelecekmiş bilgisi olan var mı? Eğer... View Post
Arkadaşlar merhaba watch 4 kullanıyorum watch 7 ye geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ? Özellikle watch 4 ün sarjindan çok rahatsızım View Post
User | Likes Count |
---|---|
91 | |
79 | |
46 | |
42 | |
28 |
User | Count |
---|---|
4 | |
2 | |
2 | |