Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Selamlar cumartesi günü kararımı verdim Buds 3 pro alacağım. Normalde sormuştum size buds 4 serisini bekle demişti bazıları. Ama çok pahalı olacağını... View Post
Samsung watch 6 classic 47mm 4800 TL watch 7 44mm 4200 TL ikiside ikinci el ikiside nokta çiziksiz sizce hangisini almalıyım? View Post
Normal hayatta sportif takılıyorum eşofman tkımı falan nadiren oantolon giyerim sizce watch 7 mi alıyım yoksa normal saat mi View Post
arkadaşlar belki baika yaşayanlarfa vardır samsung saati bir kaç gün şarj etmeyip kapalı durunca saatteki whatsap anında yenilenmiyor bunu hızlıca... View Post
Apple watch lar mı daha iyi olur yoksa samsung watch larmı fiyat performans bakımından View Post
Güncelleme neyi kapsıyor... View Post
Arkadaşlar günaydın, watch 6 classic kullanmaya başlayalı 1 ay olucak ve şuanki deneyimlerimle şunu farkettim diğer samsung watch kullanan... View Post
Watch 7 güncelleme gelmiş bakabilirsiniz View Post
Buds 2 cihazimi 3,4 gun once sarjini fulledim. Yogunda kullanmadim toplam topu topu 7 saat falandir kutunun sarji komple bitmis. Sol kulakliga... View Post
Merhaba, Güncel Galaxy Watch cihazlarımda Rahatsız Etme (DND) modunun telefon ile eşleşmesi konusunda bir yazılım hatası (bug) tespit ettim. DND... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 69 | |
| 48 | |
| 44 | |
| 39 | |
| 38 |
| User | Count |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |