Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-watch-8-44mm-kilif-liquid-air-matte-black sizce nasıl çok kafama takıldı alsam mı diye bide kaba durur... View Post
Saatim uyku süremi telefonumla eşitlemiyor devamlı olarak dönüp duruyor bu şekilde verileride göremiyorum bu yüzden View Post
Evet yaklasik 1 ay öncede acmistim forum kasım gibi gelir denmisti fakat hala yok. Ne yapmalıyım View Post
YİNE servise verdim kulaklığı. Hareket ederken mikrodon kullanan modlarda çıtırtı sesi yapıyor diye. Arıza tespiti kısmında güç, açılma kapanma... View Post
Herkese merhaba! 👋Bu gönderide Galaxy Buds 3 FE ile olan deneyimlerimi paylaşacağım. “Bu fiyatı hak ediyor mu, Pro’su yakın fiyattayken... View Post
Samsung watch ultra saat kullanıyorum watch 8 serisine geçmek mantıklı mı lte saat almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz View Post
Herkese merhaba, başlıkta da görüldüğü gibi Watch 6 Classic kullanmaktan. Telefonum S24U tabletim TAB S7 FE idi. TAB S7 FE nin güncelleme almaması... View Post
Soru başlıkta. Aylardır güncelleme yok View Post
Merhaba arkadaşlar, öncelikle S24+ ve Buds 3 kullanıyorum. Samsung ekosistemini çok beğendiğim ve ekosistemime yeni bir cihaz eklemek için akıllı... View Post
Ucu açık sorulardan ziyade biraz spesifik sorular içeriyor.İlk sorum bir akıllı saat kullanma kriteriniz var mı varsa nedir? Saatte şu olmazsa olmaz... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |