merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhabalar herkese keyifli forumlar. A25 5g cihaz kullanıyorum galaxy buda cihazım önceden çok kaliteli bir ses alırken weareble güncellemesinden... View Post
Galaxy store den gelen buds 3 pro uygulama güncellemesi hatalı calısıyor ana sayfada olusturdugum widget ustüne basınca calısmıyor uygulama girince... View Post
Galaxy Buds 3 (Pro değil) aktif gürültü engelleme yok mu? View Post
Elimde garanti belgesi var, ithalatçı firmanın adresi yazıyor oraya mı göndermem gerekli? Ayrıca nasıl ücretsiz gönderebilirim? Yardımcı olur musunuz? View Post
Sizce hangisini almalıyım? Hangisi daha iyidir çoğunlukla müzik dinlemek film izlemek için kullanıcam belki arada bir birileriyle konuşmak için View Post
Galaxy Wearable'a gelen son güncelleme sonrası Buds 3 Pro Manager açılmıyor.Aynı hata sizde de yaşanıyor mu? View Post
Merhaba şuan akıllı saat olarak huawei watch gt 3 kullanıyorum ve telefonum da samsung olduğu için samsunga geçmeyi düşünüyorum . İkinci el bulduğum... View Post
Alınır mı ? View Post
Buds 3 Pro'ya sahibim. Bluetooth kumandasi widget'indan kulakligi kontrol edebiliyordum. Wear uygulamasini guncelleyince widget bozuldu hata... View Post
Kulaklık takılı iken herhangi bi arama gelince direk kendi kendine açıyor ve çok rahatsız ediyo bunu nasıl kapatabilirim bilen varmi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
62 | |
43 | |
41 | |
41 | |
34 |