Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba arkadaşlar en son gelen güncellemeyle birlikte watch 4 kol saatlerine gemini uygulaması gelmişti. Fakat ben saati güncellediğim halde gemini... View Post
Selamlar. Bu aralar sağlık özellikleri için bir saat bakıyorum. Çok düşündüm aslında batarya yüzünden GW7 almak istemedim. Çok uzun giden saatler var.... View Post
Bugün manyetik şarj kablosunu kaybettim. Yenisi samsungun sitesinde çıkmıyor. Mediamarkt teknoloji gibi yerleri de gezdim nafile. İnternetteki... View Post
Saat ile duşa girdim 5 10 dakikalığına ılık su ile çıktıktan sonra mikrofon çalışmadı su kilidi şeyini denedim ama yinede mikrofon çalışmadı garanti... View Post
Arkadaşlar , buds 3 pro kullanan , bilgisi olan var mı tavsiye eder misiniz View Post
buds3 pro typ c kısmı soyuldu yeni **bleep** ettim kullanan varsa buds3 pro dikkat edin View Post
Arkadaşlar selam, Yeni bir SCAM-SUNG telefon almamla birlikte SCAM-SUNG Buds 3 Pro'yu iyi bir kulaklık zannedip aldım, ama gerçekten hayatımın en... View Post
Samsung, akıllı saat ve yüzük gibi mevcut giyilebilir ürünlerine alternatif olarak küpe, kolye ve gözlük gibi yeni cihaz formları üzerinde çalıştığını... View Post
Arkadaşlar menüde reddetme mesajlarını düzenleme seçeneği yok mu?Bulamıyorum nşleniniz var mı View Post
Spotify da saat üzerinden istenilen dinlenebiliyor ancak yt music de kulaklık veya hoparlör bağlamak zorunlu saat üzüerinde dinlemenin yolu var mı ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
105 | |
84 | |
83 | |
58 | |
53 |