Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Eskiden görünmüyordu diye hatırlıyorum, ki biraz buglu görünüyor View Post
Arkadaşlar buds 3 de kulaklık uçları çıkıyor s l m acaba? View Post
Deneyimlediğim kadarıyla sesli komut desteği yeterince iyi çalışıyor. Ayrıca One UI 8 güncellemesi ile Buds3 Pro'ya Gemini desteği de gelecek. View Post
Watch 8 serisi beklentilerimi karşılamadığı için ve 20k watch 8 classic modeline vereceğime 15k ya watch ultra aldım sıfırdan farksız gibi. Bana... View Post
Bu buds 3 ler ne zman verilecek View Post
Selamlar watch 8 çok pahalı olunca 7 aldım şimdi kurdum ama, saatten reddetme mesajları özelliği kalktı mı?Ben mi bulamıyorum. View Post
Wear OS 7, watch 4 için gelicek mi? Peki gelirse ne zaman gelir? View Post
Dala deyse çiziliyorBu saat benle dağ düştü telen ile View Post
Merhabalar şuan watch 7'nin 44mm versiyonu 5.300 TL, o yüzden cazip geldi ve saati kullananlara sormak istiyorum, Genel olarak memnun... View Post
Dostlar merhaba bu senenin ocak ayında galaxy watch 6 aldım saatden aşırı memnunum gebelde şarjı 1.5 - 2 gün gidiyordu fakat son bir haftadır 7-8 saat... View Post
User | Likes Count |
---|---|
105 | |
89 | |
86 | |
73 | |
58 |