merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar merhaba ben 3 ay önce Samsung Buds 3 pro almışdım kulaklık kusurlu çıktı ve Ankara bdh bilişim servise gönderdim değişim kararı verildi 2.... View Post
Merhaba galaxy buds 3 de neden ortam sesi modu yok ve acaba bu mod gelecekmi View Post
Cidden bilen biri varsa bana söyleyebilir mi sanırım galaxy store da gördüm ama emin olmak istiyorum, Galaxy Buds 2 de 3 toplam 6 aynı şekilde Galaxy... View Post
Akşam kolumda saatim ile yatarken birden sabah düşme alarmı ile uyandım ve 112 yi aramış halbuki ben yatağımda yatıyorum nasıl düşmüş olabilirim bu... View Post
Galaxy Watch Ultra güncellemesi geldi. Güvenlik yaması neden Kasım 2024 anlayamadım. View Post
Samsung watch 7 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? View Post
Samsung telefonumda olan widget kısayolunu saate entegre edebiliyormuyuz saate sahip değilim ama almayı düşünüyorum bilgisi olan varsa bilgilendirirse... View Post
Dostlarım Buds fe kulaklığıa güncelleme gelirmi sizce bir bilginiz var mıdır? Yada Buds kulaklıklar kaç yıl güncelleme alırlar View Post
Yeni aldigim Samsung watch 6 Classic modelinin kurulumunu az önce tamamladim fakat Google asistanı kuramiyorum bixyde kaliyor...gemini seçiliydi onu... View Post
Bluetooth kulaklıktan ses kaydı almak mümkün müdür mümkünse nasıl yapılabilir View Post
User | Likes Count |
---|---|
50 | |
48 | |
40 | |
37 | |
35 |