merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Samsung galaxy watch 4 cihazının şifresini unuttum ve internette yaptığım araştırmalarda cihazı sıfırlanamayan sorunu çözüleceğini okudum ve... View Post
Sayın arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Huawei FreeBuds Pro 2 kullanıyorum. İnternetteki araştırmalarım sonucunda S24 Ultra ile Samsung'un... View Post
Herkese selam. Ürünü alalı sadece 1 hafta oldu ve bu kısa sürede tadımı kaçıran 2 problemle karşılaştım:1. Müzik dinlerken veya video izlerken ses... View Post
Merhaba Samsung Members Forum kullanıcıları, Galaxy Buds3 Pro ortam sesine otomatik geçiş özelliğini nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için... View Post
Herkese cümleten selamin aleyküm Watch 6 saatim kolumu salladikca adım sayıyor. Buda beni çok yanıltıyor çünkü düzenli olarak spor yapıyorum ve... View Post
Watch 6 kullanan arkadaşlara hayırlı olsun❤️ View Post
Sizce buds 2 nasıl bir kulaklık ikinci el almayı düşünüyorum sizce değermi artıları ve eksileri nelerdir ve alınır mı? View Post
Ne seçmemi önerirsiniz? View Post
Arkadaşlar saate yukleyebilecegimiz namaz vakitlerini bildiren bir uygulama varmi kullananlar varmi View Post
Wear watch 6 ne arama ne de bildirimlerde titremiyor. View Post
User | Likes Count |
---|---|
48 | |
48 | |
43 | |
39 | |
35 |