Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Selamlar antrenman sırasında saatin kayışını olduğunca sıkı ayarda tutuyorum doğru ölçüm için fakat çıkarmak için ikili çengelin yerinden çıkması için... View Post
beyler bu uhq nasil açılıyor ya var ama tıklanmıyo View Post
Arkadaşlar elinde boşta varsa indirim kodu paylaşabilir mi? 🙏 View Post
Merhaba arkadaşlar. Son güncelleme sonrası Samsung Ring uyku ölçmeyi bıraktı. Şöyle söyleyeyim telefonum kapalıyken bile ölçüyordu uykuyu sonuçta... View Post
wearable uygulamasında saat şekillerini güncelleme cok yavas oluyor. Bu normal mi degilse yapmam gereken bisey var mi? View Post
İyi akşamlar, Buds 2 pro kulaklığımın küçük mikrofon deliğindeki mikrofonun önündeki koruması çıkmış. Bu sebeple mikrofonu kullanamıyorum. Garantiye... View Post
Merhabalar buds2 pro kulaklığımda ortam sesi moduna geçtiğimde sağ kulaklıktan 2 saniye yüksek sesli bir cızırtı geliyor ve geçiyor. Daha sonra... View Post
Iyi aksamlar 2200 TL indirimli hali ile aldim urun elime dun gecti. Guncelleyip kullanmaya basladim bir suredir kullanan varsa deneyimlerini yazabilir... View Post
Arkadaşlar uygulamada yakında bu özellik elenecek diyor, ne zamam geleceğine dair bir bilgi var mı? View Post
Amazon'dan, Amazon satıcılı olarak Samsung Türkiye Garantili olarak Galaxy Buds Core kulaklık aldım. Bugün kurulumu yaptım. Sadece yazılım... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 103 | |
| 79 | |
| 77 | |
| 72 | |
| 51 |