Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhabs arkadaşlar,Watch 6 Classic kullanıyorum ve saatime Google Asistan kendi kendine yükleniyor. Kullanmıyorum ve saatimde tutmak da istemiyorum... View Post
Bende watch 5 pro var ve ekimden beri guncelleme almadi guncelleme desteği bittimi yoksa gelecekmi güvenlik guncellemesi fln da gelmedi View Post
Öncelikle soldan sağa doğru kesintili bir geçiş olmasından bahsedicem anlam veremedigim biçimde bir anda müzik dinlerken ses kesiliyor ve ses soldan... View Post
Bu saate göre kadran önerilerinize açığım buyrun. View Post
Telefon çalıyor, açmak istemediğim bir çağrı, kolum hareket edince arama açılıyor, onu nerden nasıl kapatabilirim? View Post
Galaxy watch 6 ya yeni güvenlik güncelleme geldi. View Post
Arkadaşlar merhaba samsung buds 3 pro kullanıyorum kulaklıkları şarj kutusuna koyuyorum bazen şarj olmuyor çıkarım yeniden takıyorum şarj olmaya devam... View Post
2 tane sorun olacak. Birincisi saat bir uygulamadayken veya Samsung İnterneti kullanırken pili çok daha hızlı bitiyor. Aslında normal fakat 30... View Post
Saatin şarjı 1 günü zor çıkartıyor kullanan arkadaşlar sizde de böylemi ? View Post
Watch 7 de WhatsApp a şifre konulabiliyor mu View Post
User | Likes Count |
---|---|
84 | |
83 | |
80 | |
51 | |
45 |
User | Count |
---|---|
4 | |
3 | |