Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Exynos 1580 nasıl bir işlemci bahseder misiniz? Performansı nasıl Snapdragon moddlerinden hangiisi onun rakibi ? View Post
Şu an hangi sürümü kullanıyor bu saat ve kaç yıl daha güncelleme alacak, bilgisi olan var mı ya da güncelleme almayacak mı artık? Birde Wear Os6... View Post
- Kişisel koşu koçu - Damar yükü analizi - Antioksidan indeks ölçümü - Saatte Gemini - Saatte Now Bar - Çoklu bilgi kutucuğu - Uyku rehberi -... View Post
Galaxy watch ultra almak için düşünüp araştırırken hatta temu'dan kordonlarını bile sipariş verdim. Ama gel gelelim ultrayı daha alamadım... View Post
Watch 8 in teknik özelkkleri doğru dürüst belli değil. Bu nasıl paket açılımı. View Post
Bugün galaxy fit 3 aldım da az önce şarja taktım 55 ten 72 ye 8 dk de falan geldi View Post
Merhaba galaxy watch 4 kullanıyorum ve bugün google wear os için gemini asistanı yayınladı bende eski asistanı kaldır dedim sonra güncelle dedim ve... View Post
Arkadaşlar hala gemini güncellemesi gelmeyen veya problem yaşayan varsa APK olarak ben saate yükledim gayet güzel çalışıyor haberiniz olsun siz de... View Post
Arkadaşlar galaxy watch 7 için one ui 8 beta programı ne zaman başlayacak veya başladı mı? View Post
Watch 7 ilk çıktığında yeni gelen saat şekillerini Galaxy Store'dan indirebiliyorduk. Yine indirebiliyorsak linkini atar mısınız? Ben bulamadım. View Post
User | Likes Count |
---|---|
86 | |
85 | |
79 | |
73 | |
58 |