Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Buds 3 pro nasıl almayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl boğukdeildir umarım sesi buds 2 den geçiş yapcam alırsam insallah parasinin hakkini verir mi... View Post
Samsung buds 3 üm bügün den itibaren sabah 9 dan beri rastgele kopup geri bağlanıyor oyunlarını zehir etti pc dede var telefondada var nasıl çözücem... View Post
Kulaklığın kutusu kayboldu.kutuyu nasıl bulabilirim View Post
Arkadaşlar telefonumu ve saatimi sıfırladım herseyi tamamladım yedegimi geri yukleyemiyorum hata da vermiyor üzerine bastığımda bomboş sebebini bilen... View Post
4 ay önce aldığım Galaxy Watch Ultra 7 cihazım ile tansiyon ölçümü yapamıyorum. Nabız, stress, kandaki co2 ile vücut bileşimi ölçümü yapabiliyorum... View Post
Merhaba, samsung shop da çark çevirdim ve sepette buds3 499tl kuponu geldi. Ürünü sepete ekleyip kuponu girdiğimde hatalı kupon diyor. Bir çözümü var... View Post
11.10.2024 tarihinde bir hata yapıp Samsung Buds 3 pro aldım cihaz kusurlu çıktı ve tam 3 kez değişim yapıldı son gelen 4. Cihazda kusurlu çıktı artık... View Post
Varsa nasıl yapabilirim dostlar? Telefon olmadan arama yapmak mümkün mü? View Post
Merhabalar, pantalonumun cebimde unutmuş olduğum kulaklığım çamaşır makinasında yıkandı. Telefonuma bağlanıyor ama anc modunu açınca kulaklıktan 3 4... View Post
Bildirim telefonuma geldikten 15 saniye sonra falan geliypr neden? View Post
User | Likes Count |
---|---|
80 | |
78 | |
72 | |
58 | |
47 |
User | Count |
---|---|
5 | |
3 | |