Sipariş verdim, memnun musunuz? Söylemek istediğiniz, önerdiğiniz bir şey varsa güzel olur. View Post
Sipariş verdim, memnun musunuz? Söylemek istediğiniz, önerdiğiniz bir şey varsa güzel olur. View Post
Beylwe almayi dusunuyoeum ama cok sıkıntıli yorumlae gördüm kullanan varsa bilgi verebilie mi View Post
Bu konuyu da önce paylasmistim buda 4 pro çıkalı 2 ay oluyor güncelleme yok acaba daha böyle bir güncelle daha yok mu acaba View Post
arkadaşlar yakın zamanda samsung galaxy watch 6 classic 47mm saatimi BIA sensörü teklediği ve Vücut bileşimini ölçemediği için garantiye yolladım,... View Post
Aşağıdaki görüntü Samsunga yakışıyor mu? Neredeyse en ucuza kendi saatini veri aliyor. Bugun 20 bin ver 2 sene sonra o parayı çöpe at demektir bu... View Post
Samsung health uygulamasını;hizmetler bölümünden stravaya bağlamama rağmen watch 6c saatimi,stravada bağlı olarak göremiyorum. View Post
Busd 3 fs güncelleme gelır mj View Post
Sayın Samsung Yetkilileri, Kullanmakta olduğum Galaxy Watch 7 akıllı saatim, 5 Şubat 2026 tarihinde yayınlanan güncellemeyi yükledikten sonra pil... View Post
Whatsappdan görüntü gelince saat bunu gidiyo galerisine koyuyor nasıl bunu durdururum View Post
S25 kullanıyorum buds 3 pro var ama böyle çok kaliteli inanılmaz bir kulaklık istiyorum sony xm6 mı almalıyım sizce en iyi öneri nedir View Post
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |