merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşıma buds fe alacam bir aksesuarcıdan , adam ürünün orijinal ancak yurt dışı olduğunu söylüyor bu yüzden garantisi yok ve oldukça ucuz .... View Post
Samsung bugs fe View Post
Son zamanlarda yeni güncelleme yüzünden galaxy saatinin pili bir günün altına düşenler ve azalanlar var. Saatim Galaxy watch 5pro banada OneUI 6... View Post
Cihaz suya girdi ve bozuldu, bende içini merak ettim :) Ayrıca kulaklığın kendisini açamadım belki sonra onuda foruma atarım.Tüm iç parçalar... View Post
Güncelleme sonrasında batarya süresi bariz şekilde... View Post
Herkese selamlar Samsung galaxy watch 4 classic'e güncelleme ne zaman gelir View Post
Arkadaşlar a35 telefonum için Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum sizce buds de iyi midir? Veya bu fiyat aralığında başka bir model önerebilir... View Post
Ocak ayının sonunda şubat ayının başında olan tanıtımda biliyoruz ki s25 serisi tanıtılacak bununla birlikte gakaxy watch 8 tanıtılırmı ona göre watch... View Post
S23 Fe kullanıyorum bende bu ayar çıkmıyor. Telefonum en güncel sürümde 6.1.1 (6.1) diğer tüm ai özelikleri çalışıyor. Watch 6 Saatte aynı şekilde 6... View Post
User | Likes Count |
---|---|
134 | |
82 | |
61 | |
58 | |
57 |