Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Benim sorunum samsung buds 2 ve buds 3 pro kulaklariklarim var. Ve bir süredir şarkılar arasi geçiş yaparken ilk saniyede şarkı sesini düşürüp geri... View Post
A55 kullanıyorum ve buds 3 e sahibim. Buds 3 açılır açılmaz telefonuma bağlanmıyor. Yaklaşık 10 saniye sonra bağlanıyor. Bu durum sizde de mi böyle... View Post
Bu neden böyle? View Post
Lütfen sadece kullanmış deneyimlemiş olanlar öneride bulunsun. Şimdilik Buds 3 düşünüyorum, başka tavsiyeniz olursa sevinirim View Post
Arkadaşlar AOD açık kullanıyorum fakat geceleri takmadığım için AOD tek tek manuel kapatmak yerine otomatik kendisi saat 12 den sabah 7 buçuğa kadar... View Post
1 yıldan fazladır kullanıyorum, son 2 gündür ses az geliyor. En yüksekte de olsa az veriyor sesi. Dokunarak artırdığımda artıyor sadece. Normalde... View Post
Akıllı saat almayı düşünüyorum watch 6nın dönen kadranı çok hoşuma gidiyor. Watch7 yerine watch 6 classic alsam çok özellikten mahrum kalır mıyım? View Post
Dostlar, Watch 7 üzerinden telefonun batarya yüzdesini kontrol etmeye çalıştığım zaman yanlış gösteriyor. Bu sorunu yaşayan var mı? View Post
Buds 3 pro ve watch 7 alacam turuncu ve kırmızı mağazalara göre yurt dışı olarak satılanları daha uygun yurt dışı alsam bir sorun çıkarır mı ? View Post
Normalde kulaklık kullanırken medya sesini açtığımda en yükses ses seviyesine kadar gelir, ama şu an kulaklıktan ayrı telefondan ayrı ses kontrolü... View Post
User | Likes Count |
---|---|
89 | |
75 | |
42 | |
36 | |
28 |
User | Count |
---|---|
5 | |
3 | |
2 | |