Buds 2 kulaklığım vardı ama dışarıda maalesef kutusuyla beraber düşürdüm kaybettim ya da çalındı. Buds 2 pro almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir... View Post
Buds 2 kulaklığım vardı ama dışarıda maalesef kutusuyla beraber düşürdüm kaybettim ya da çalındı. Buds 2 pro almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir... View Post
Dün Samsung Galaxy Buds 3 aldım, memnundum, bugün ögleden sonra Galaxy Wearable uygulamasını keşfedip gürültü engellemeyi açınca çok daha memnun kalmı... View Post
Hatırlarsanız benim buds 2 kulaklığım ne yapsam dahi bilgisayarıma bağlanmıyordu. Bende dünden beri bilgisayarımı windows 10 sürümünden, windows 11... View Post
Merhabalar mod lar ve rutin ler kısmından fit 3 cihazım s23 ultra cihazına bağlanınca otomatik olarak telefonu sessize alacak bir rutin ayarladım.... View Post
Selamlar: Galaxy 6 classic saatim var, daha 1 ay olmadı alalı. Kablosu bugün şarj etmemeye başladı. Herhangi bir şey olmadı su ya da darbe almadı.... View Post
Günceleme gelmiştir View Post
Saatimde indirme simgesi var ve sabahtan beri gitmiyor. Herhangi bir şey de indirmiyorum. Saati kapatıp açtım gitmedi. Üstüne tıklayınca da bir şey... View Post
7 MB'lık güncelleme transparan moddaki ses paraziti sorununu çözerken bağlantı stabilitesini de iyileştiriyor. View Post
Arkadaşlar, benim üç yıl önce Bim'den aldığım bir kulaklığım var. Şarja takınca ısınıyor, kulağıma takar takmaz ağrıtıyor. Daha üzerinden zaman... View Post
Tek kelime ile muhteşem bir ürün, imkanınız varsa mutlaka alın. Ses kalitesi, ayarları vs. müthiş. View Post
User | Likes Count |
---|---|
122 | |
67 | |
53 | |
48 | |
48 |