cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Giyilebilir Cihazlar

Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth  Evde ken sürekli wifi  Ve pil tasaruf kapalı  Saglık uygulamaları ektip            View Post

Kulaklık bluetooth a bağlı değilken silikon kısmına basınca bip sesi geliyır ama silikondan değil kulaklıktan geliyor bir ayarımı açtım bir bilgisi... View Post

Arkadaşlar aranızda s24fe ile beraber buds3/buds3pro kullanan varsa s24fe de kulaklığın uhq ses özelliğini aktif edebiliyor muyuz bilgilendiren olursa... View Post

Pazaramadan Fibabankaya geçerek eski uygulamayı güncelleyip normal bir sanal karta dönüştürmüşler fakat saat için uygulamasını kaldırmışlar temazssız... View Post

Saatim üzerindeki müzikleri kulaklıgima bagliyip nasil muzik dinleyebilirim ben mi bulamadim yoksa bole bir ozellik yok mu kulakligimi bagliyamadim... View Post

Buds FEye güncelleme gelmiş, bir sene geçti hala sağ kulakliktaki cızırtıyı umursamıyorlar. Adım kadar eminim yazılımsal bir sorun ama malesef ki... View Post

Samsung Wallet uygulamasının yenilenmiş sürümünde Galaxy Watch cihazlarını kullanarak temassız ödeme yapma işlemi kaldırılmış. Bu özellik olmadığı... View Post