Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Şuan watch 7 44mm lerde gözüm var ama en yenisini almak istiyorum 8 ne zaman çıkar sizce View Post
Kulaklık bluetooth a bağlı değilken silikon kısmına basınca bip sesi geliyır ama silikondan değil kulaklıktan geliyor bir ayarımı açtım bir bilgisi... View Post
iyi aksamlar yaklasik 2 ay once buds 3 satın aldım bugune kadar bir sorunu yoktu fakat farkettim ki sağ kulaklık sola göre neredeyse yarısı kadar ses... View Post
Şarjı nasıl gidiyor? Performansı nasıl? Yardımcı olabilir misiniz? View Post
Arkadaşlar aranızda s24fe ile beraber buds3/buds3pro kullanan varsa s24fe de kulaklığın uhq ses özelliğini aktif edebiliyor muyuz bilgilendiren olursa... View Post
Pazaramadan Fibabankaya geçerek eski uygulamayı güncelleyip normal bir sanal karta dönüştürmüşler fakat saat için uygulamasını kaldırmışlar temazssız... View Post
Saatim üzerindeki müzikleri kulaklıgima bagliyip nasil muzik dinleyebilirim ben mi bulamadim yoksa bole bir ozellik yok mu kulakligimi bagliyamadim... View Post
Galaxy Watch 6 Classic saatim var. Gelen bildirimler telefona geldikten epey bir süre sonra saatime yansımakta. Bazen ise saatin ekranını açmadan... View Post
Buds FEye güncelleme gelmiş, bir sene geçti hala sağ kulakliktaki cızırtıyı umursamıyorlar. Adım kadar eminim yazılımsal bir sorun ama malesef ki... View Post
Samsung Wallet uygulamasının yenilenmiş sürümünde Galaxy Watch cihazlarını kullanarak temassız ödeme yapma işlemi kaldırılmış. Bu özellik olmadığı... View Post
User | Count |
---|---|
5 | |
2 | |
2 | |
2 | |
1 |