Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar Fotoğrafta belirttiğim üzere Telefon üzerinden ayar yapıyorum saatte düzelmiyor. Kalp atışı ve stres sürekli ölçte ama saatte farklı... View Post
Merhaba arkadaşlar!Uzun süredir bir akıllı bileklik almayı düşünüyorum ve Samsung Galaxy Fit 3 dikkatimi çekti. Hem tasarımı hem de sunduğu özellikler... View Post
Samsung veya huawei kullananlar whatsapp mesajlarına sesli cevap verebiliyor muyuz, yazıya döküyor mu, sesli mesaj gönderebiliyor mu? Telefona ihtiyaç... View Post
Galaxy Watch 5 cihazımı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum fakat bir süredir cihazın animasyonları, menü geçişleri çok kasıyor. Cihazı sıfırladım fakat... View Post
Ufak bı tıbbi sorundan dolayı sol kulaklık tıkalı gibi bunu nasıl temizleyeceğiz bilgisi olan var mı View Post
Ya ben şu sol kulaklıkta bir sıkıntı varmış gibi hissediyorum. Ne biliyim tiz fazla bas güçsüz anc kötü gibi. Tam tersi de sağda sağlam bas var... View Post
Samsung watch 7 ne zaman büyük güncelleme alıcak en son 2024 de 910mb güncelleme geldi bilgisi olan varmı View Post
Yaklaşık 1 küsür yıllık buds 2 cihazımı kutusuna koydum sağ şarj olmuş sol olmamış bunu yaşadığımda düzeltiyordum pinlere oturuyordu şarj olutordu dün... View Post
Kulaklığı alalı 3 gün oldu bugün durduk yere kırmızı ışığı yanıp sönmeye başladı ne yaparsam yapayım uygulamadan kutunun şarjını göremiyorum delikleri... View Post
User | Likes Count |
---|---|
195 | |
75 | |
57 | |
44 | |
39 |