Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
4 gün önce 2.el olarak watch 6 classic satın almıştım deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Pil: Always on display kapalı,konum ve uyku takibi sürekli... View Post
Arkadaşlar iyi akşamlar. İki ay önce aldığım Buds 3 kulaklığın sağ kulağı bir anda kutuda şarj olmuyor, sürekli şarjı az diyerek bağlantı kopuyor.... View Post
Buds 3 pro yeni üretim mi ilk üretim mi nasıl anlaşılır View Post
Merhabalar Samsung watch 6 saatimde gboard yüklü .gboard de emojin simgesine basınca ekteki görüntü çıkıyor . klavyeyi kaldırdım tekrar kurdum... View Post
Bari uygulama ikonlarını değiştirseydiniz bu kadar süre güvenlik için mi bekledik? View Post
1 hafta önce aldığım galaxy watch 7 akıllı saatte kordonunda ufak ufak soyulmalar var bu ne kadar normal? View Post
Son güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum ama kulaklığı kaç kere sıfırlamama rağmen arama yaparken vs. kulaklık arkadaki sesi kesmememeye başladı,... View Post
Hayırlı olsun 😍 View Post
Arkadaşlar merhaba buds3 kulaklığımda kullandığım diğer kulaklıklara göre bir Ses azalma durumu var son 3 haftadır oldu ve soldan sağa göre daha az... View Post
User | Likes Count |
---|---|
80 | |
78 | |
72 | |
65 | |
59 |
User | Count |
---|---|
5 | |
3 | |
3 | |