Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Cihazı alalı neredeyse 3 ay oluyor kulaklıklarda ve kutunun içinde (dışı kokmuyor) bir koku var koku rahatsız etmiyor ama batarya kaynaklı olmasından... View Post
Sayın arkadaşlar ben Watch 6 ile Watch 7 arasında kaldım sizce 6 mi 7 mi performans açısından kullanan arkadaşlar lütfen yazar mi View Post
Şuan da güncel olarak anker liberty 4 PRO kullanıyorum memnunum ama bir sorun varki çok can sıkıcı. bir sorun kulakliktaki tizler o kadarda başarılı... View Post
Kalan şarj %35 Parlaklık %40 Kalp ölçümü, kandaki oksijen seviyesi, stres seviyesi, cilt ısısı vb. bütün ayarlar sürekli ölçümde. Saat, uyurken... View Post
Galaxy S23 Ultra Galaxy Watch 7 44mm Galaxy Buds 3 Pro View Post
Spotify in bu kadar pil yemesi normal mi acaba ? View Post
Cihazı alalı daha ay olmadı, kulaklıklarda ve kutusunda yanık kokusu var. Herhangi bir titreşim oluncada sağ kulaklıkta bir cızırtı gibi birşey... View Post
Galaxy S23 Ultra ve Galaxy Watch 7 44 mm kullanıyorum. Buds 3 Pro yanına alınır mı sizce? View Post
Kutudan çıkan şarj kablosunu nereden temin edebilirim? Yan sanayi olan internetteki ürünler çok yavaş şarj ediyormuş yorumları bu şekilde. View Post
Buds 3 veya huawei kulaklık almayı düşünüyorum. Amacım müzik dinlemek. Hangi kulaklığı almalıyım bir öneriniz var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
195 | |
67 | |
57 | |
50 | |
47 |