Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Yapanlara bir daha gelebilir belki ama yapmayanlar tekrardan gelicek o zaman yapabilirsiniz ❗️❗️ View Post
Uzun süredir kullandığım cihazlarımda, yaklaşık 1-2 yıldır ciddi bir ses farkı sorunu yaşıyorum. İkisini birlikte kullandığımda bu oldukça yüksek ve... View Post
Bluetooth kapalıyken telefon kulaklığı nasıl görüyor? Yeni **bleep** ettim. Bluetoothu kapatıp kulaklığın kutusunun kapağını açtım, ekranda... View Post
Watch 6 saatimde gelen aramalara cevap verdiğimde karşı tarafın sesi gelmiyor. Müzik açtığımda falan ses çıkıyor yani Hoparlör sağlam. Dün gece... View Post
airp. lerde kulaklıktan gelen msjları okuma ozellıgı mevcut veya seslı olarak cevaplama arama vs .annem ozellıkle whatsapp uygulamasında kulaklıktan... View Post
Kulaklığımı kullanırken ara sıra ses gidip geliyor. Kulaklık ve telefon arasındaki mesafe 20-30 cm falan. Telefon elimdeyken ses gidip geliyor.... View Post
Watch 5 Pro, şarj konusunda daha avantajlı, ancak Watch 6 daha güncel. Her ikisinde de bezel var, biri mekanik diğeri elektronik. Fiyat farkları... View Post
1 aydır kullanmış olduğum galaxy watch 7 de hoparlörlerin altında boya atması ve kordon takma bölümünün beyazladığını **bleep** ettim saati ilk... View Post
20-01-2025 tarihinde Diyarbakır/Ceylan Karavil AVM'den aldığım galaxy buds 3 cihazımda ANC(aktif gürültü engelleme) açıkken, belli bir süre sonra... View Post
Kulaklık almak istiyorum. Öneriniz nedir? View Post
Subject | Likes |
---|---|
20 | |
14 | |
14 | |
13 | |
12 |