Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Bu neden oluyor bilen biri yardımcı olabilir mi View Post
Watch 7 saatimin bir anda sesi gitti ayarlar vs her şeyi denedim sonra hoparlör kısmını bir kaç kez üfledim ve düzeldi kısa bir süre sonra tekrar ses... View Post
arkadaslar merhaba buds fe kulakligimin kulagin icinde iti durmasini saglayan silikon parca yirtildi yenisini nerden alabilirim bulamadim lutfen... View Post
Galaxy watch 7 min uygulaması olan wearable birden sıfırlandı saati sıfırlamama zorluyor nasıl sıfirlamadan tekrar wearbleyi kurabilirim View Post
Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle. Samsung galaxy buds fe almayı düşünüyordum bir de baktım ki 3.300 tl fiyatlara çıkmış ( geçen... View Post
Merhaba JBL Tune BUDS2 Kulakiçi TWS Kulaklıkmı Samsung Galaxy Buds Core mu almalıyım jbl daha iyi gibi ara **bleep** ama telefonum samsung... View Post
Merhabalar Galaxy s24 ultra telefonum ile Galaxy wach 8 klasik saatimi şarj etmeye çalışıyorum ama düzgün çalışmıyor Hiç şarj etmiyor Uygun... View Post
Merhaba, Bugün Galaxy Watch 5 Manager uygulamasına gelen güncellemeyi incelerken küçük fakat dikkat çekici bir ayrıntıyla karşılaştım. Güncelleme... View Post