Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba 8 mayıs günü s21 ultra cihazıma one ui 7 geldi brnde güncelledikten sonra sıfırladım saatimide sıfırladım sıfırlamadan önce saatimde uyku... View Post
Herkese günaydın members ailesi watch 7 için en son böyle bir güncelleme geldi ama bu android sürümü kaç oluyor ve kaç sene güncelleme alacak bu... View Post
İkonları falan mı yenilediler pek bir değişiklik yok gibi yazana göre View Post
Merhaba Arkadaşlar Watch 4 clasiikeye ne zaman gelecek güncelleme bir bilginiz varmı noolur yazın bileyim one ui watch sürümü 8.0 ne zaman gelecek... View Post
watch 7 saatimden telefonumun ekranını kilitleyebilirmiyim ben öyle özellik bulamadım belki bulabilen vardır s22 ultra kullanıyorum View Post
Buds fe almayı düşünüyorum kalitesi çokmu kötü yada bu fiyat civarında güzel kulaklık varmı View Post
Galaxy Buds 3 Pro model kulaklığımı Tab S9 Ultra model tabletime bağladığımda ANC modunda, ANC modu kapalıyken müzikler veya videolar başlamadan önce ... View Post
Merhaba;Parlaklık %40Kalp ölçümü, kandaki oksijen seviyesi, stres seviyesi, cilt ısısı vb. bütün ayarlar sürekli ölçüm konumunda.Saat, uyurken kolumda... View Post
Kulaklık almayı düşünüyorum aklımda buds 3 serisi var ama düz olanını alsam pro mu alsam bilemedim buds3 bana yeter ama ucunda slikon yok rahatsız... View Post
Akıllı saat arayışındayım 3.500 liraya samsung galaxy watch 7 alınır mı aranızda kullanan varsa yorumunu bekliyorum teşekkürler View Post
User | Likes Count |
---|---|
195 | |
67 | |
55 | |
54 | |
50 |