merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Samsung buds fe ile buds 2 arasından hangisi alınır - ve + yönlerini söyleyebilir misiniz View Post
Benim watch 4 classic saatim bozuldu 2800 TL tamir parası istiyorlar pahalı diye vazgeçtim yeni saat alsam telefonuma uyumlu değil j7 prime 2 ama ps5... View Post
Samsung buds fe kulaklıkta hangisini yapsam daha güzel bir ses deneyimi alabilirim View Post
Arkadaşlar bundan 3 ay önce samsung buds 3 pro kulaklık aldım almaz olaydım kulaklık sorunlu çıktı servise gönderdim her neyse yenisi ile değişti... View Post
Merhaba, birkaç gün önce Galaxy Watch 4 Classic'e geçiş yaptım ancak cihazın ara ara kasılması beklenmedik bir durumdu. Daha önce 2016 model... View Post
Merhaba buds fe var ama sağ taraftan hissedilecek kadar az geliyo bu durumu nasıl düzeltebilirim View Post
Arama hakkında sorularım olacak 1. Aramayı basarak cevaplayıp ve reddebiliyor muyuz? Ve nasıl? 2. Sesli komut özelliği Türkçe çalışıyor mu? 3.... View Post
Merhaba samsung buds 3 pro kullanmaktayı 3 silikon ucuda deniyorum kulaklık tine kulağımdan düşüyor hiç memnun kalmadım bu kulaklıktan View Post
Saatim şarjı bitip kapanıyor şarja takıyorum %100 dolu görünüyor şarjdan çıkardığım zaman anında %95-96 seviyelerine düşüyor sizce bataryasın da bir... View Post
Ekran koruyucu taksam kalın yapar mı acaba kaba bir görüntü oluşur mu tedirginliği var? Kullanan var mı hiç? View Post
User | Likes Count |
---|---|
64 | |
53 | |
47 | |
40 | |
33 |
User | Count |
---|---|
6 | |
6 | |
3 | |