Herkese merhaba,galaxy buds 2 kulaklık kutusu koşuşturmadan dolayı yere düştü ve resimlerde görüldüğü gibi kulaklıklar bu şekilde. Garantisi var ama... View Post
Herkese merhaba,galaxy buds 2 kulaklık kutusu koşuşturmadan dolayı yere düştü ve resimlerde görüldüğü gibi kulaklıklar bu şekilde. Garantisi var ama... View Post
SWallet kullanıyorum ödemeler için akıllı bilekliği kullanabilir miyim? View Post
Güncellemeden sonra sanki saat ile ilgili bir iki özellik eklenmiş. Bunlar var mıydı ? View Post
Buds 3 satın almıştım bundan 2 hafta önce fakat şu an sol kulaklık şarj olurken sağ kulaklık şarj olmuyor. Bütün gece kutusunda beklettim şarj olur... View Post
Öncelikle şunu belirteyim. İlk defa akıllı saat kullanıyorum ve farklı beklentiler içerisinde olduğum için belki bu hayal kırıklığını yaşıyorum. Bu... View Post
Galaxy Buds 2 Garantisini Nasıl Sorgulayabilirim? View Post
Huawei gt4 kullanıyorum ama galaxy watch 6 veya watch 7 ye geçmeyi düşünüyorum bu iki cihazdan birini kullanan kimse var mı varsa memnunlar mı watch 6... View Post
Kulaklık İle Şarkı Dinlerken Arada Bir Cızırtı Geliyor Ve Kulaklıkların sesi kesilip yeniden geliyor neden böyle oluyor? View Post
Ne Yapmalıyım? View Post
Buds ikimin ucu yırtıldı satın alıcam fakat kulaklığın orijinal kendisi 999 tl ucu 250 tl fiyatta bi gariplik yokmu View Post
Subject | Likes |
---|---|
19 | |
18 | |
17 | |
15 | |
14 |
User | Likes Count |
---|---|
158 | |
131 | |
128 | |