Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Watch 7 de WhatsApp a şifre konulabiliyor mu View Post
GALAXY WATCH 7 44 MM SAATİMİ S24 PLUS TELEFONUM İLE KABLOSUZ ŞARJ ETMEK İÇİN ÜSTÜNE KOYDUM SAATİN EKRANINDA "SAATİNİZ BU ŞARJ CİHAZI İLE UYUMLU... View Post
Watch 7 44mm var . 1 gün olsun wp bildirimleri zamanında gelmiyor. Dünün mesajını bu gün gösteriyor. Wifiye bağlı telefon ile ilişiği 24 saat... View Post
Arkadaşlar merhaba samsung buds 3 pro kullanıyorum kulaklıkları şarj kutusuna koyuyorum bazen şarj olmuyor çıkarım yeniden takıyorum şarj olmaya devam... View Post
Samsung Galaxy Buds 3 kulaklığım var. Sağ kulaklığım tam olarak şarj almıyor ve ara sıra bağlantı sorunu yaşıyorum. Acaba yetkili servise versem... View Post
Bi farklılık gören var mı ben biraz bakındım ama yeni bir şey göremedim View Post
One uı 6 güncellemesinden sonra diğer modellere 2 kere güncelleme geldi en azından watch 6(40mm)ım için 2 kere güvenlik ve kararlılık güncellemesi... View Post
diger watchlara günceleme gelmiş watch 4 gelmedi ileride herhangibi gunceleme gelir mi View Post
User | Count |
---|---|
4 | |
3 | |
2 | |
2 | |
2 |