Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar akıllı saatlerde deprem uyarısı alan oldumu ? View Post
Gece uykuda ölçtüğü sürede daha hızlı bitiyor şarj elbette ama tam şarjdan bu yana 8.41 saat sizce nasıl... View Post
GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ WATCH 7 44 MM ALDIM SADECE WİFİ VE BLUETOOTH ÖZELLİKLERİNİ KULLANIYORUM VE BLUETOOTH SÜREKLİ AÇIK BİLE DEĞİL SADECE WİFİ... View Post
Watch 6'ım var , ziraat bankası'nı kullanıyorum. Saatten NFC ile nasıl ödeme gerçekleştirebilirim. Telefon ile NFC ödeme yapabiliyorum ama... View Post
2 hafta önce galaxy watch 7 mi kordon renk atmasından dolayı göndermiştim dün elime ulaştı fakat kordonda sıkıntı olmadığı için değiştirmemişler ama... View Post
Galaxy watch 4 classic modelimle yüzme modunu açıp havuza girdim.Daha adam akıllı yüzmeden 15 20 dakika içerisinde kapanıp açılmalara başladı.Ekranda... View Post
Merhabalar, Media markt, Teknosa, Vatan bilgisayar gibi teknoloji dükkanlarının Samsung standlarında kumaş kordon var sunuluyor ama bulamıyorum.... View Post
Şuan watch 7 44mm lerde gözüm var ama en yenisini almak istiyorum 8 ne zaman çıkar sizce View Post
Kulaklık bluetooth a bağlı değilken silikon kısmına basınca bip sesi geliyır ama silikondan değil kulaklıktan geliyor bir ayarımı açtım bir bilgisi... View Post
iyi aksamlar yaklasik 2 ay once buds 3 satın aldım bugune kadar bir sorunu yoktu fakat farkettim ki sağ kulaklık sola göre neredeyse yarısı kadar ses... View Post
User | Count |
---|---|
5 | |
2 | |
2 | |
2 | |
1 |