Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Samsung Galaxy Watch 7 One 7 Andoid 15 Güncellemesini Ne Zaman Alır ? View Post
Saatime arama gelmiyor. Sıfırlamayı 3 4 kere denedim. Ama yine de olmadı bütün ayarla baktım ama olmadı. Daha önce başına gelen varmi ? Yardımcı... View Post
2021 de çikan ve 4 yıl güncelleme desteği olan Samsung Galaxy watch 4 classic 46 mm son güncelleme olarak öne ui 8 güncelllemesini alicak mi bazıları... View Post
Buds 3 almayı düşünüyorum forumda kullanan var mı önerir misiniz? View Post
Merhaba watch 6 dan watch 7 ye geçilir mi yani büyük bi değişiklik olur mu yoksa watch 8 i mi beklemeliyim? View Post
5 yıldır kullandığım Galaxy buds kulaklığımı kaybettim. Nasıl bulabilirim, konumunu gösteren uygulamalar var mı View Post
Şarj çok çabuk bitiyor, daha uzun gitmesi için ne yapmam gerekiyor? View Post
Herkese iyi akşamlar. Buds3 pro beyaz kullananlar var mı? Renk atması mevcut mu? Sararma oldu mu? Kullananlar lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi? View Post
Betaya dahil edilmedi ve hiç one ui watch 8 testine girmemiş ama alması gerekiyor 4 sürüm güncellemesi sözü vardı 3 tane aldı View Post
Merhaba. Galaxy watch 4 ve s21 ultra kullanıyorum ve bugün saatime güncelleme geldi yapayım dedim güncellemeyi indiriyor ama kopyalamıyor saate. Saati... View Post
User | Likes Count |
---|---|
73 | |
59 | |
38 | |
37 | |
32 |