Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy buds 2den buds3 proya geçilir mi View Post
Galaxy Watch almak istiyorum ama Watch FE Ve Watch 7 arasındayım aralarında ciddi fiyat farkı var sizce hangisi ve farkları neler kullanan varsa... View Post
Watch 7 saatimde önerilen yanıtları göremiyorum. Her iki cihazımda da ayarlar açık olmasına raümen bir türlü olmuyor. View Post
Ayrıca rotating bezel de var. View Post
Kalp atış hızı takibi 10 dakikada bir, stres sürekli, uyku sırasında kan oksijen doygunluğu açık, antrenmanları otomatik algıla kapalı olacak şekilde... View Post
Kulaklığım buds 3 pro ama eski kulaklığım buds2 nin simgeleri kaldı nasıl düzeltirim. View Post
Arkadaşlar f/p olarak hangisini tavsiye edersiniz , aradaki farklara çok hakim değilim. View Post
Bixby veya hey gogle diye sesleniyorum her sefeeinde telefonum uyanıyor saatte uyanmıyorlar üstelik saatin ekranı açık şekilde sesleniyorum bazen... View Post
Samsung wahtch 7 44mm olan modelden aldım sizce nasıl birde ters şarj yok şarj süresini nasıl uzatabilirim hangi özelliklerini kapatırsam batarya ömrü... View Post
User | Likes Count |
---|---|
197 | |
67 | |
57 | |
50 | |
44 |