Tel den hızlı şarjı kapalı kullanıyorum. Saat için böle bir ayar görmedim bileniniz var mı? Bir de 5v 1a lık kafa ile mi yoksa klasik samsung hızlı... View Post
Tel den hızlı şarjı kapalı kullanıyorum. Saat için böle bir ayar görmedim bileniniz var mı? Bir de 5v 1a lık kafa ile mi yoksa klasik samsung hızlı... View Post
Saati sıfırlamak zorunda kaldım tekrar kurulum yaparken Store dan bildirim geldi güncelleme var diye ama uygulaması yok. Ben saateki play store dan... View Post
Arkadaşlar S3 Frontier saatime görselde bulunan kadrani bulamıyorum kendi uygulamasından başka yerden kadran indirme şansım var mı bilginiz var... View Post
14 Mart 2022 tarihinde 475₺ ye almış olduğum AKG Y400 kulaklığı servise gönderdim (ped değişimi için) fakat servis beni SamsungWa üzerinden gönderim... View Post
Buds 2 Pro sağ kulağıma tam oturmuyor gibi hissediyorum. Sol kulağıma bir kere takıyorum hiç bir şekilde sıkıntı yok. Sağ kulağıma takıyorum sanki tam... View Post
Merhaba, Yaklaşık 4-5 aydır Buds Pro 2 kullanıyorum. Cihaz bu arada ufak bir güncelleme bile aldı. Şöyle bir durum **bleep** ettim. Hem kutu hemde... View Post
Arkadaslar merhabalar Buds 2 pro kullaniyorum. Ancak ortam sesi acikken sag kulakliktan cok rahatsiz edici bir sekilde ugultu ve cinlama sesi geliyor.... View Post
Ya bende galaxy a04s telefon ve watch 5 akıllı saat var saati telefondan şarj etmek istiyorum kablolu ama olmuyor nasil yapabilir bunu View Post
Arkadaşlar selam. Buds 2 kullanıyorum. Kullanım süresi max 3.5 - 4 saat kadar oluyor.Bu süre normal midir?(Anc açık) View Post
Saatin stock kadranı olan bu kadranın renk seçenekleri çok az ve hep pembe kırmızı. Farklı renkler eklemek istiyorum bunun bir yöntemi var mı ? View Post