Merhaba arkadaşlar. Galaxy watch 6 bluetooth saatimde ekranı eskiden tam olarak kullanabilirken bir anda çerçeve etrafında siyah boşluk oluştu ve... View Post
Merhaba arkadaşlar. Galaxy watch 6 bluetooth saatimde ekranı eskiden tam olarak kullanabilirken bir anda çerçeve etrafında siyah boşluk oluştu ve... View Post
Samsung galaxy watch 7 40mm saatim var fakat daha bir yıl bile geçmeden şarj kablosu arızalandı internette çakmaları var ama onların da yavaş şarj... View Post
Şarj olurken ekranın açık kalması piksel yanmasına neden olmazmı View Post
Sipariş verdim, memnun musunuz? Söylemek istediğiniz, önerdiğiniz bir şey varsa güzel olur. View Post
Beylwe almayi dusunuyoeum ama cok sıkıntıli yorumlae gördüm kullanan varsa bilgi verebilie mi View Post
Bu konuyu da önce paylasmistim buda 4 pro çıkalı 2 ay oluyor güncelleme yok acaba daha böyle bir güncelle daha yok mu acaba View Post
arkadaşlar yakın zamanda samsung galaxy watch 6 classic 47mm saatimi BIA sensörü teklediği ve Vücut bileşimini ölçemediği için garantiye yolladım,... View Post
Aşağıdaki görüntü Samsunga yakışıyor mu? Neredeyse en ucuza kendi saatini veri aliyor. Bugun 20 bin ver 2 sene sonra o parayı çöpe at demektir bu... View Post
Samsung health uygulamasını;hizmetler bölümünden stravaya bağlamama rağmen watch 6c saatimi,stravada bağlı olarak göremiyorum. View Post
Busd 3 fs güncelleme gelır mj View Post