Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy Buds 3 Pro kulaklığımda 2 hafta kadar önce aramaları kulaklığıma yönlendirememe sorunu yaşamıştım. Arama yönlendirme dışında her şey sorunsuz... View Post
Normalde aramalar sırasında olması gereken şeyi whatsap ta yapıyo mesajlaşırken müziğin sesi kısılıp boğuklasıyor ve ortam sesine geçiyor bunu nasıl... View Post
Dün galaxy watch 7 40mm aldım. Her şeyini yaptım fakat pil ile ilgili bir sorun **bleep** ettim. Herhangi bir uygulamada pil çok hızlı bitiyor. Bu... View Post
saatin kenarında böyle bir nokta oluşmuş nasıl oldu bilmiorum bugün fa rk ettim View Post
16 Nisan'da gelen paketi az önce kurdum ve sonunda emoji sorunu çözülmüş. Daha akıcı, daha kalın font kullanılmış. Google'ın bu sorunu... View Post
Merhaba arkadaşlar Ring için şuan HB da indirimde 6999₺ almak isteyenler için kaçmaz fırsat tabi yüzük ölçüsünü bilenlere. View Post
Merhabalar buds 2 pro kullanıcısıyım ilk aldığım zamanlar telef9n görüşmelerinde karşı tarafa cevre sesi fazlasıyla az gidiyordu ancak son 3 aydır... View Post
mrhabalar uzun zmaan önce buds2 pro aldım şimdi ayarlardan bakarken auracast diye bir şey gördüm de bu nasıl kullanılıyor acaba? View Post
Buds Fe kulaklığımda oyun oynarken vesaire **bleep** ediyorum oynayışımı etkileyecek biçimde bir ses gecikmesi oluyor. Telefonda da bilgisayarda da... View Post
Şuanda samsungun akg kablolu kulaklığını kullanıyorum, buds3 pro almauı düşünüyorum kullanan var mı nasıl sizce? şarjı kutusuna takmadan ne kadar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
101 | |
72 | |
52 | |
52 | |
51 |
User | Count |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |